Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Massey Ferguson MF 290

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 290
Cod produs
15VSKRI3-A-RA
Out Of stock
Descriere
Este timpul unor noi investitii? Ai grija sa fie investitii pe termen lung! Aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 290 este un element de transmisie super bine cotat, uzual si cu numeroase aplicatii, care provine din cadrul celor mai dinamice ateliere Original Carraro! Atunci cand achizitionezi aceasta piesa de schimb, asiguri o functionare impecabila a utilajului tau in timpul deplasarii, ea fiind responsabila de modalitatea in care se efectueaza un viraj. Te asiguri, de asemenea, ca nu te va pune in situatii limita si nici nu te va expune pericolelor, asa cum ar putea-o face o bieleta mai slaba, care se uzeaza mai devreme decat te-ai astepta!

Depozitul nostru este o lume perfecta pentru conducatorii de utilaje, carora le putem oferi inspiratie in orice situatie! Avem echipamente pentru toate categoriile de utilaje, pe care nu le oferim pur si simplu, ci asezonate cu serviciul nostru gratuit de consultanta, care face diferenta!

Produsele noastre sunt nutrientii perfecti pentru o functionare perfecta!
Aceasta bieleta pentru tractor Massey Ferguson MF 290 se prelucreaza dintr-un aliaj metalic rezistent la exploatare intensa, caruia i s-au adus mai multe tratamente specifice pentru performanta! Face transferul comenzii de virare, intr-un mod excelent, de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata! O vei avea mult si bine in stare buna, intrucat la asta contribuie integritatea articulatiei sferice, asigurata cu ajutorul unui manson de cauciuc.

Ce-ai spune daca ai fi permanent asistat tehnic de catre profesionisti?
Avem agenti pregatiti in orice moment sa te ajute si un depozit extrem de bine echipat. Aceasta sincronizare iti aduce piese de calitate, informatie si posibilitatea de a prelungi viata lor, printr-o ingrijire corespunzatoare. Primesti serviciul nostru gratuit de consultanta pe toata durata procesului de achizitie si nu numai:
• Identificare coerenta
• Interes pentru nevoile tale
• Suport real si solutii favorabile
• Recomandari sigure pentru montaj
• Asistenta tehnica la fata locului
• Reparatii de urgenta, in orice zona din tara

Produsele noastre poarta timbrul calitatii, fiind selectionate dupa drastice criterii: ale noastre, cat si ale clientilor! Iar in acest caz, o bieleta tractor Massey Ferguson MF 290 detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Livram rapid, oriunde in tara, cu plata la livrare! De ce ne grabim? Pentru ca si tu te grabesti, iar noi stim ce inseamna o zi de munca pierduta! Te asteptam intr-o scurta vizita si pe la sediul nostru, daca esti prin zona! Facem cunostinta si discutam despre intretinerea pieselor. Asadar, daca vrei sa achizitionezi o bieleta tractor Massey Ferguson MF 290 apeleaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site!

O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!
Opteaza pentru un montaj complet, fara omisiuni, pentru un start corespunzator!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: 15VSKRI3-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura