Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta Kramer 1000133755

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kramer 1000133755
Cod produs
BPX2Q3JO-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta Kramer 1000133755 este un element de transmisie conceput sa reziste la exploatare intensa! Primeste atentia celor mai buni ingineri din lume, in cadrul atelierelor Original Carraro, unde sunt concepute piese moderne, dupa cele mai noi metode de prelucrare tehnica! Produsul se regaseste permanent la noi pe stoc si poate fi livrat cu usurinta oriunde te-ai afla!
Depozitul nostru este locul in care poti sa reconstruiesti povestea utilajului tau, schimbandu-ti perspectiva asupra investitiilor! Alaturi de noi iti vei cunoaste utilajul mai mult si vei putea sa imbunatatesti rutina de munca, devenind mai eficient! Avem tot ce iti trebuie pentru asta: consultanta tehnica gratuita si resurse nemarginite de piese de schimb, pentru toate categoriile de utilaje!

Agentii nostri sunt operativi! Apeleaza-i cu indrazneala si te vor ajuta cu detalii!
Aceasta bieleta Kramer 1000133755 este fabricata dintr-un material dur, un aliaj metalic tratat termic si testat in laborator pentru siguranta si performanta pe termen lung! Rolul ei este uzual, dar esential in functionarea utilajului! Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrrul de directie catre capatul de bara de la roata, intr-un mod eficient! O vei folosi mult si bine, caci are integritatea articulatiei sferice protejata cu ajutorul unui manson de cauciuc.

Te ajutam sa iesi din impas, oricare ar fi el!
In fiecare zi parca ai face eforturi extreme. Schimbi garnitura de chiulasa, inlocuiesti rulmentii si simeringurile de butuc... Daca te si informezi putin, meciul nu e pierdut! Cu piese alese corect si serviciul nostru gratuit de consultanta, putem sa facem KO toate provocarile!
Ne poti apela cu toata increderea! Agentii nostri sunt gata sa actioneze pentru tine, intr-un mod personalizat!
• Identificare coreta
• Interes pentru nevoile tale
• Suport real si solutii favorabile
• Recomandari sigure pentru montaj
• Asistenta tehnica la fata locului
• Reparatii de urgenta, in orice zona din tara

Relaxeaza-te atunci cand colaborezi cu noi! Lasa grijile in seama noastra, iar atunci cand ai luat o decizie, fii sigur ca te vom ajuta atunci cand intalnesti situatii neprevazute! Aceasta bieleta Kramer 1000133755 detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Atunci cand vrei sa cumperi o bieleta Kramer 1000133755 inseamna ca trebuie sa ne suni sau sa completezi o cerere pe site! Livrarea produselor noastre este facuta in graba, pentru ca utilajul tau sa beneficieze de reparatii cat mai rapid. Primesti produsul oriunde ai fi, cu plata ramburs, in cel mai scurt timp, sau il poti ridica personal din sediul nostru!

Te rugam sa apelezi exclusiv la profesionisti cu experienta! Fii sigur ca aceasta este singura modalitate care scoate riscurile din discutie! Daca nu stii incotro sa te duci, intra in legatura cu angajatii nostri, pentru cateva contacte sigure la tine in zona!
Opteaza pentru un montaj complet, fara omisiuni, pentru un start corespunzator!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:
• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: BPX2Q3JO-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura