Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru stivuitor John Deere 486E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 486E
Cod produs
CWUPGYSK-A
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit pe zona pieselor de transmisie! Aceasta bieleta stivuitor John Deere 486E este un element responsabil cu sistemul de directie. Calitatea ei nu este un simplu accident ci rezultatul multor ani de experiente in cadrul atelierelor Original Carraro, unde a primit atentia celor mai buni ingineri.
Indeplineste nevoia utilajului pentru o virare eficienta, dar si pe cea a conducatorului, de a se stii in siguranta in timpul deplasarii! O bieleta slaba, care se uzeaza intr-un mod neasteptat, poate deveni sursa celor mai neplacute situatii sau chiar a accidentelor.

Pe rafturile depozitului nostru o multime de piese de schimb asteapta sa fie achizitionate. Prea mult spus asteapta, intrucat nu este timp prea lung de zabovire. Aceasta bieleta este unul dintre modelele de piese care pleaca rapid pe biroul de impachetari. Si la fel de rapid catre clienti, oriunde s-ar afla ei!

Aducem orice piesa de schimb ne ceri, din orice colt al lumii!
Aceasta bieleta stivuitor John Deere 486E este prelucrata dintr-un aliaj metalic dur, tratat termic si testat pentru rezistenta la exploatare intensa! Ce face ea? Asigura transferul eficient al comenzii de virare de la cilindrul, de directie catre capatul de bara de la roata, si o vei folosi eficient si indelungat, caci are integritatea articulatiei sferice protejata, cu ajutorul unui manson de cauciuc.

Avem mai mult decat piese de schimb! Ajutorul nostru este unul concret!
Serviciul nostru gratuit de consultanta este cu adevarat folositor clientilor nostri! Ai oportunitatea sa fii in centrul atentiei si sa primesti timp de calitate de la profesionisti, recomandari pertinente, informatii de ultima ora si solutii personalizate utilajului tau!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Te ajutam chiar sa repari orice defectiune!
• Suntem dispusi sa ne deplasam pe teren, oriunde te-ai afla, daca ai nevoie de reparatii de urgenta la fata locului! Atunci cand esti imobilizat, ne grabim sa te scoatem din impas.
• Avem recomandari sigure pentru montaj de calitate, in toate zonele tarii!

Aceasta bieleta stivuitor John Deere 486E merita sa o cumperi fara sa te ingrijorezi pentru eventualele defectiuni din fabrica! Ai toata increderea, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, in acest sens.

Aceasta bieleta stivuitor John Deere 486E se achizitioneaza rapid, facand un apel la unul dintre numerele afisate pe aceasta pagina, sau completand aceasta cerere de pe site! Ne grabim cu expedierea coletului tau, asa cum si tu te grabesti cu reparatiile! Produsul ajunge in orice zona din tara, cu plata ramburs, insa poate fi ridicat si personal din sediul nostru!

Legat de montaj, am intalnit nenumarate situatii, unele mai provocatoare decat altele, in care montajul necorespunzator a compromis, pe deplin, si ultima urma de investitie. Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisiti cu experienta, iar piesa de schimb isi va extinde perioada de functionare si isi va spori eficienta mult mai mult! Daca nu stii incotro sa o apuci, da-ne de stire si iti oferim cateva contacte sigure la tine in zona!
Opteaza pentru un montaj complet, fara omisiuni, pentru un start corespunzator!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!                        

Specificatii tehnice:
• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: CWUPGYSK-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura