Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta punte fata pentru tractor Case 2096

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 2096
Cod produs
5J2TR3N7-A
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Case 2096 poate fi cea mai sigura varianta de remediu atunci cand ai defectiuni pe la sistemul de transmisie. Sa nu uitam ca discutam despre un element in sarcina caruia este lasata siguranta felului in care se executa un viraj. Calitatea lui nu trebuie sa fie discutabila! O bieleta care se uzeaza prematur si care se desprinde de una dintre bare nu ar trebui sa se intample nimanui!

Produsul despre care vorbim este prelucrat de catre cei mai buni ingineri din lume, in cadrul atelierelor Original Carraro. Este disponibil permanent pe rafturile noastre si poate fi livrat in cel mai scurt timp, oriunde in tara!

Avem piese de schimb si consumabile care au trecut prin filtrul calitatii!
Aceasta bieleta punte fata pentru tractor Case 2096 este prelucrata dintr-un aliaj metalic dur, rezistent la exploatare intensa si joaca un rol esential in sistemul de directie. Asigura un transfer optim al comenzii de directie, de la cilindru pana la capatul de bara de la roata. Are articulatia sferica protejata de un manson de cauciuc.

Serviciul nostru gratuit de consultanta nu iarta pe nimeni!
Atunci cand ai o intrebare de pus, noi avem un raspuns pentru tine. Oricare ar fi dificultatea pe care o intalnesti, te ajutam sa gasesti metode favorabile pentru rezolvarea ei. Mai mult decat atat, te ajutam sa intelegi pasii de urmat pentru o intretinere personalizata, astfel incat sa uiti de neplacutele intreruperi de la munca! Suntem interesati sa te ajutam sa eviti defectiunile ce recidiveaza, intrucat stim foarte bine ce inseamna o zi de munca pierduta, iar timpul tau este pretios si pentru noi!

Avem piese de schimb si... ceva in plus!
• Apeleaza-ne, inainte de toate, si suntem gata sa preluam cazul tau si sa gasim cele mai bune idei pentru tine!
• Facem o identificare coerenta si te ajutam sa intri in posesia unor piese de schimb perfect compatibile utilajului pe care il conduci!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere si iti oferim informatii, recomandari si contacte sigure pentru montaj!
• Intelegem defectiunile grave si suntem dispusi sa ne deplasam la fata locului, oriunde ai fi, pentru interventii de urgenta!

Aceasta bieleta tractor Case 2096 face parte dintr-o categorie de produse extrem de sigure, ce nu-ti pot da batai de cap! Detine si un certificat de garantie pe care il primesti la livrare si care se extinde pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Poti sa cumperi foarte usor aceasta bieleta tractor Case 2096 noua! Tu ne apelezi telefonic sau depui o cerere pe site, iar noi ne grabim cu expedierea, oriunde in tara, cu plata ramburs. Poti, la fel de usor, sa ridici chiar tu coletul tau, direct din sediul nostru!

Noi suntem foarte fermi atunci cand facem recomandari pentru montaj clientilor nostri! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti cu experienta, iar piesa de schimb isi va extinde perioada de functionare si isi va spori eficienta mult mai mult! Daca nu stii incotro sa o apuci, da-ne de stire si iti oferim cateva contacte sigure la tine in zona!

Opteaza pentru un montaj complet! Este si acesta o investitie pe termen lung!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: 5J2TR3N7-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura