Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta punte fata pentru buldoexcavator Case 680L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 680L
Cod produs
V7BAOS0X-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta buldoexcavator Case 680L ofera garantia unui sistem de directie sigur si eficient! Este o piesa de transmisie recomandata intens intre conducatorii de utilaje, fiind extrem de rezistenta si fiabila, dar si de o provenienta sigura!
Elementul a fost conceput si imbunatatit de mai multe ori in cadrul atelierelor Original Carraro, iar acum este permanent gazduit si la noi pe stoc, facand parte dintr-o colectie de produse sofisticate si cu aplicatii foarte grele.
Depozitul nostru este un univers tehnic de ultima generatie, rezultatul investitiilor noastre si al experientelor de peste ani. In acest cadru dinamic am invatat sa intelegem nevoile reale ale clientilor si am pus bazele unui sistem prin care ii ajutam concret in rutina de munca.

Investeste inteligent! Avem tot ce iti trebuie pentru perfomanta!
Aceasta bieleta punte fata pentru buldoexcavator Case 680L este conceputa pentru exploatare intensa, dintr-un aliaj metalic foarte dur, caruia i s-au aplicat mai multe tratamente! Asigura transferul eficient al comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata! Dispune si de un manson de cauciuc prin care se asigura integritatea articulatiei sferice.

Primesti consultanta inca de la primul apel!
Fiecare client primeste serviciul nostru gratuit de consultanta, insa personalizat! De ce? Intrucat fiecare utilaj are propria lui metoda de intretinere. Vei descoperi ca poti interveni asupra capacitatilor lui de performanta pe teren!
Te ajutam sa iesi din orice situatie neplacuta!
• Apeleaza-ne, in orice moment, oricare ar fi nevoia ta! Raspundem prompt solicitarilor si actionam in cel mai scurt timp!
• Alaturi de noi vei gasi piese de schimb perfect compatibile utilajului pe care il conduci!
• Stim ce inseamna o zi de munca pierduta, asa ca te ajutam sa eviti neplacutele defectiuni care se repeta! In acest sens, stabilim un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Avem recomandari si contacte sigure pentru montaj! Bine ar fi sa tii cont de ele, intrucat montajul este si el tot o forma de investitie pe termen lung!
• Atunci cand esti in dificultate si ai nevoie de interventii de urgenta la fata locului, suntem de acord sa ne deplasam catre tine, indiferent in ce zona din tara! Venim pregatiti pentru reparatii!

Achizitionezi cu toata increderea aceasta bieleta buldoexcavator Case 680L intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Atunci cand ai facut identificarea si esti sigur ca iti trebuie o bieleta buldoexcavator Case 680L apeleaza-ne sau depune o cerere pe site!
Din respect pentru timpul si implicarea ta, ne grabim cu expedierea produselor, exact asa cum si tu te grabesti cu remedierea defectiunilor. Produsele ajung in orice zona, cu plata ramburs, sau pot fi ridicate personal din sediul nostru!

Cu montajul nu e de glumit! Ce trebuie sa faci pentru a fi sigur ca primesti un serviciu de calitate? Sa apelezi exclusiv la profesionisti, iar daca nu stii incotro sa o apuci, sa ne suni, pentru cateva recomandari la tine in zona!
Fii atent la toate detaliile! Ele pot face diferenta!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: V7BAOS0X-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura