Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta punte fata pentru buldoexcavator Case 590SLE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 590SLE
Cod produs
6BKXPIRG-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta buldoexcavator Case 590SLE este o bara cu, evident, doua capete, responsabila cu sistemul de directie si de calitatea careia nu ar trebui sa ai nicio indoiala! Provine dintr-un atelier de creatie tehnica de ultima generatie, Original Carraro, si indeplineste drastice criterii de selectie, devenind astfel o parte esentiala a colectiei noastre de piese cu aplicatii foarte grele.

Depozitul nostru este o lume tehnica pe rafturile careia vei gasi tot necesarul utilajului tau pentru a performa la munca! Angajatii nostri se manifesta excelent atunci cand preiau cazul tau si sunt interesati sa-ti inteleaga pe deplin nevoile!

Avem produse de top, excelente pentru utilajul tau!
O astfel de bieleta punte fata pentru buldoexcavator Case 590SLE este prelucrata dintr-un aliaj metalic super rezistent, caruia i s-au aplicat mai multe tratamente de imbunatatire, fiind rezistent la exploatare intensa!
Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata si dispune de un manson de cauciuc, facut pentru protejarea articulatiei sferice!

Cand nu stii ce sa mai faci, incearca serviciul nostru gratuit de consultanta!
Fiecare client primeste serviciul nostru gratuit de consultanta, insa traseul prin care urmarim indeplinirea obiectivelor este unul personalizat! De ce? Intrucat fiecare utilaj are propria lui metoda de intretinere. Vei descoperi ca poti interveni asupra capacitatilor lui de performanta pe teren!
Alaturi de noi iti vei cunoaste mai bine utilajul!
• Apeleaza-ne, in orice moment, oricare ar fi nevoia ta! Raspundem prompt solicitarilor si actionam in cel mai scurt timp!
• Departamentul nostru de identificari face o treaba excelenta! Alaturi de noi vei gasi piese de schimb perfect compatibile utilajului pe care il conduci!
• Stim ce inseamna o zi de munca pierduta, asa ca te ajutam sa eviti neplacutele defectiuni care se repeta! In acest sens, stabilim un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Avem recomandari si contacte sigure pentru montaj! Bine ar fi sa tii cont de ele, intrucat montajul este si el tot o forma de investitie pe termen lung!
• Atunci cand esti in dificultate si ai nevoie de interventii de urgenta la fata locului, suntem de acord sa ne deplasam catre tine, indiferent in ce zona din tara! Venim pregatiti pentru reparatii!

Poti avea deplina incredere in aceasta bieleta buldoexcavator Case 590SLE intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca te-ai hotarat sa cumperi o bieleta buldoexcavator Case 590SLE atunci este momentul sa ne cauti sau sa completezi o cerere de pe site-ul firmei! Timpul tau este si timpul nostru, asa ca ne grabim cu expedierea coletului tau, indiferent in ce zona te-ai afla.
Primesti produsul cu plata ramburs sau il poti ridica personal direct din sediul nostru!

Cu montajul nu e de glumit! Ce trebuie sa faci pentru a fi sigur ca primesti un serviciu de calitate? Sa apelezi exclusiv la profesionisti, iar daca nu stii incotro sa o apuci, sa ne suni, pentru cateva recomandari la tine in zona!

Fii atent la toate detaliile! Ele pot face diferenta!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: 6BKXPIRG-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura