Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Case Maxxum 5130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum 5130
Cod produs
2OGY08SC-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Case Maxxum 5130 este elementul de transmisie cu care iti faci treaba, fiind excelent prelucrat si conceput sa reziste la exploatare intensa! Provine din cadrul dinamic al fabricilor Original Carraro, unde a fost prelucrat dupa metode de ultima generatie, alaturi de cei mai buni ingineri din lume! Indeplineste, astfel, criterii drastice de selectie, devenind o parte importanta a stocului nostru de piese cu aplicatii foarte grele!

Depozitul nostru este locul in care s-au intalnit piese de schimb si consumabile moderne, de peste tot din lume, aplicabile tuturor categoriilor de utilaje. Avem piese originale, facute pentru performanta indelungata, foarte usor de livrat, oriunde te-ai afla!

Atunci cand cumperi de la noi, investesti pe termen lung!
O astfel de bieleta pentru tractor Case Maxxum 5130 este prelucrata dintr-un aliaj metalic dur, caruia i s-au aplicat mai multe tratamente de imbunatatire! Asigura un rol esential pentru sistemul de directie, facand un transfer eficient al comenzii de virare de la cilindru catre capatul de bara de la roata! Dispune si de un manson de cauciuc facut sa protejeze anume articulatia sferica!

Activitatea noastra nu ar fi completa fara serviciul nostru gratuit de consultanta! Este adevarat ca distribuim piese de schimb si consumabile de ultima generatie, insa ceea ce ne apropie de clienti este atentia permanenta pentru nevoile lor! Clientii nostri ne realeg cu incredere, de fiecare data cand au nevoie de ajutor!
• Consideram ca o identificare corecta este extrem de importanta. Ai nevoie de piese de schimb perfect compatibile cu modelul pe care il conduci!
• Ti-am pregatit informatii, recomandari si contacte sigure pentru montaj,        oriunde in tara!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere, pe termen lung!
• Avem disponibilitatea sa ne deplasam oriunde in tara, pentru interventii de urgenta la fata locului!

Aceasta bieleta tractor Case Maxxum 5130 este o piesa de transmisie in care poti avea deplina incredere, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Daca te-ai hotarat sa cumperi o bieleta tractor Case Maxxum 5130 tot ce trebuie sa faci este sa ne apelezi sau sa completezi cererea de pe site. Ne grabim cu expedierea produselor tale, exact asa cum si tu te grabesti cu reparatiile!
Venim oriunde in tara, iar produsele noastre se platesc ramburs! Insa le poti ridica si personal, direct din sediul nostru, daca esti prin zona!

Montajul este un moment hotarator, care poate determina tot felul de schimbari in evolutia piesei, in functie de cum este el efectuat! Un montaj corect se comporta ca o investitie pe termen lung si asigura o perioada de functionare extinsa, fara probleme, la capacitate sporita! Pe cand un montaj gresit compromite in cel mai scurt timp investiile tale! Alegerea iti apartine, insa daca ai nevoie de recomandari, atunci te rugam sa apelezi la agentii nostri, pentru cateva contacte sigure!

Opteaza pentru un montaj complet! Este si acesta o investitie!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30 mm.
• Lungimea totala este de 210 mm.

Codul produsului: 2OGY08SC-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura