Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Same Iron 110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Same Iron 110
Cod produs
Y8JWVP3D-A-AT
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc tractor Same Iron 110 poate fi salvarea ta, daca ai nevoie de forte proaspete in sistemul de transmisie al tractorului tau. O piesa de calitate ireprosabila, ce detine review-uri excelente din partea utilizatorilor. Da dovada de rezistenta si fiabilitate exceptionale, chiar si in cele mai dificile conditii de exploatare. Tehnologia de ultima generatie creata de Carraro ii confera calitati remarcabile pe care este gata sa ti le arate!

Exploreaza platforma noastra tehnica si vei descoperi o sumedenie de astfel de componente ce merita din plin increderea ta. Oricare ar fi problema tehnica pe care o intampini, retine ca vei gasi la noi cele mai eficiente si complete solutii de remediere. Contribuie la aceasta si serviciile conexe pe care le-am creat in sprijinul clientilor nostri. Profita si tu de avantajele pe care ti le aduce colaborarea noastra!

Rulment butuc tractor Same Iron 110 - un boost de calitate!
Poate ca par rulmentii piese banale, desi privind rulmentul de butuc pe care ti-l propunem, te-ai putea duce cu gandul la o bijuterie. Cert este ca ei sunt intens folositi in sistemele in care se fac transmisii de putere. Iar daca te intrebi care este rolul acestui rulment de butuc de este atat de important, afla ca este responsabil de deplasarea utilajului tau. Concret, el transfera greutatea utilajului catre roti, permitand miscarea acestora in fata sau in spate, inclusiv la viteze mari. Designul inovator pe care il are garanteaza o frecare redusa, astfel componentele fiind mai putin expuse uzurii. Asigura-i rulmentului lubrifierea de care are nevoie si te vei bucura de ajutorul sau vreme indelungata.

La piese de top, servicii pe masura!
Stim cat stres cauzeaza o defectiune, sumedenia de probleme si intrebari pe care ti le aduce. Uita de stres! Orice nelamurire sau dilema ai avea, apeleaza cu toata increderea la noi si vei primi raspunsuri avizate, din partea specialistilor nostri. Insotim oferta noastra de piese de schimb ireprosabile cu o serie de servicii menite a-ti simplifica misiunea. Consultanta tehnica este poate cel mai popular dintre ele si foarte apreciat de clientii nostri. Incearca-l si tu si vei vedea diferenta! Nu-ti fa griji, nu vei plati nimic in plus! Consultanta este gratuita!

Garantie
Calitatea acestui rulment butuc pentru tractor Same Iron 110 este neindoielnica. Un motiv in plus sa-l privesti cu toata increderea este certificatul sau de garantie, valabil 6 luni de la data achizitiei, care te protejeaza de eventualele defecte de fabricatie. Extrem de putine sanse sa fie cazul sa il folosesti, insa il vei regasi in colet, alaturi de factura.

Livrare
Intelegem perfect urgenta ta si nu te lasam sa ti se lungeasca urechile. Iti expediem acest rulment butuc tractor Same Iron 110 de indata ce ne dai unda verde online sau telefonic. Curierul ti-l aduce super rapid! Sau poti veni si tu personal sa il iei de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca-ti este la indemana.

Montaj
Fiecare interventie tehnica are particularitatile sale. Ca sa fii sigur de reusita si sa-ti protejezi investitia, iti recomandam ferm sa apelezi la o persoana specializata. N-ai vrea sa te trezesti cu surprize din cele mai neplacute si nici sa vezi cum bilele rulmentului se raspandesc in interiorul sau. Ai in vedere faptul ca rulmentii se monteaza in pereche si, de asemenea, ar fi indicat sa refaci totodata si etanseitatea ansamblului. Simeringul de butuc ar fi putut fi afectat, mai bine il inlocuiesti, sa stii una si buna. Ai nevoie de ajutor in privinta montajului? Un mecanic de incredere gasesti la noi intotdeauna. Da-ne de veste!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura