Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Same 0.900.0091.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Same 0.900.0091.2
Cod produs
UG5QI643-A-AT
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Same 0.900.0091.2 este un element de transmisie de top, o adevarata bijuterie tehnica, prelucrat dupa tehnici de ultima generatie. Poarta amprenta Carraro, garantie a calitatii sale extraordinare. Este perfect pregatit sa infrunte cele mai dificile provocari din zilele de munca intensa, contribuind din plin la punerea in miscare a utilajului tau.

La noi gasesti oricand iti sunt de trebuinta piese de piese pentru utilaje performante si puternice. Echipeaza-l si tu pe al tau cu astfel de piese si ii vei asigura cadrul perfect pentru a da randament maxim. Daca nu esti sigur ce sa alegi sau cum sa actionezi, suna-ne si discuta cu specialistii nostri! Sunt deschisi solicitarilor tale si se pliaza pe problemele pe care le expui pentru a-ti oferi solutiile cele mai eficiente.

Rulment butuc Same 0.900.0091.2 - o alegere isteata!
Rulmentul este o piesa atat de uzuala, incat n-ai zice ca-i mare scofala de capul lui. Insa misiunea sa este extrem de importanta pentru functionarea optima a utilajului tau. Si asta intrucat el asigura transferul optim al greutatii utilajului catre roti, inlesnindu-le miscarea. In plus, designul sau inovator garanteaza o frecare redusa si, astfel, o functionare indelungata, fara probleme. Daca te ocupi cum trebuie si de lubrifiere, duce mult si bine si te ajuta sa faci si economii la combustibil.

Nu te costa nimic sa fii bine informat!
Cand ai o dilema, te ajutam sa scapi de ea in doi timpi si trei miscari. Poate nu esti sigur de compatibilitatea vreunei piese ori nu reusesti sa depistezi cauza vreunei defectiuni. La noi vei gasi raspunsurile de care ai nevoie, dar si ceva in plus. Specialistii nostri intr-ale utilajelor vor identifica remediile potrivite problemelor cu care te confrunti si iti vor furniza informatii pretioase despre nevoile utilajului tau, ca sa-l poti mentine cu usurinta in forma maxima. Poti face rost chiar si de un plan personalizat de intretinere. Contacteaza-ne! Consultanta este gratuita!

Garantie
Putin probabil sa fie nevoie sa te folosesti de ea, dar pentru a alunga orice dubiu in privinta acestui rulment butuc Same 0.900.0091.2 te informam ca are o garantie de 6 luni care acopera eventualele defecte de fabricatie. Gasesti factura si certificatul de garantie in interiorul coletului.

Livrare
Sa lucrezi sub presiune si sa apara o defectiune nu-i chiar cel mai fericit scenariu. Dimpotriva! Dar noi iti vom livra acest rulment butuc Same 0.900.0091.2 super rapid. Tot ce mai ai de facut este sa ne contactezi online sau telefonic si apoi porneste catre tine. Dar poti veni si tu dupa el la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca-ti este la indemana.

Montaj
Daca tii la timpul si la banii tai, protejeaza-ti investitia apeland pentru montaj la persoane specializate, care vor sti exact ce sa aiba in vedere pentru a-ti asigura rezultatele dorite. Acest rulment se monteaza intre reductor si fuzeta si ar fi bine sa ii inlocuiesti tot acum si perechea. De asemenea, este indicat sa refaci etanseitatea ansamblului, inlocuind si simeringul de butuc, ca sa nu te trezesti ulterior cu probleme. Daca ai nevoie de un mecanic de incredere, da-ne de veste!

Specificatii tehnice
109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura