Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator New Holland 445C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 445C, New Holland 445D
Cod produs
OACWUFZD-A-AT
Out Of stock
Descriere
Daca te-ai saturat de navigat in cautarea rulmentului perfect, poti spune stop cautarii tale pentru ca tocmai ce ai dat de el! Cu acest rulment butuc buldoexcavator New Holland 445C fabricat de Carraro, utilajul tau isi va recapata fortele si va putea functiona din nou impecabil. Duce mult si bine rulmentul acesta, caci are la baza o tehnologie de ultima generatie care-i sporeste rezistenta si eficienta. Este compatibil si cu modelul New Holland 445D. Pune-l la incercare!

Stim cat de neplacut este sa te trezesti cu o defectiune cand lucrarile sunt in toi. Dar de-acum poti privi lucrurile mult mai detasat, ai pe cine te baza pentru o solutionare grabnica si eficienta. Pe noi! Avem o gama generoasa de componente excelente, a caror calitate satisface cele mai fine exigente. Oricat de complicata ar fi problema pe care o intampini, dam rapid de solutia salvatoare. Si nu oricum, caci noi tintim zi de zi performanta. Si iti inlesnim si tie calea catre ea. Suna-ne!

Rulment butuc buldoexcavator New Holland 445C - o adevarata bijuterie tehnica!
Rulmentul poate parea o piesa banala. Cine n-a auzit de rulmenti? Insa nu toata lumea stie cu ce se ocupa ei. Si, cu toate ca nu au dimensiuni prea mari, au o raspundere semnificativa. Rulmentul de butuc asigura transferul optim al greutatii utilajului catre roti, permitand miscarea acestora. Designul sau inovator minimizeaza frecarea, protejand astfel componentele ansamblului si garantand o functionare excelenta pe termen lung. Consumul de combustibil este de asemenea redus. Tot ce ai de facut pentru a te bucura din plin de performantele rulmentului este sa-i asiguri o lubrifiere corespunzatoare. Si cantitativ, si calitativ!

Cand esti in impas, la noi gasesti solutia salvatoare!
Prin serviciul de consultanta gratuita pe care ti-l oferim, vei primi solutii personalizate pentru remedierea defectiunilor cu care te confrunti. Sau chiar solutii fiabile pentru intretinerea pe termen lung a utilajului tau. Caci de multe ori, ca sa-ti mearga intr-un anume fel sau pentru a preveni diverse probleme, sunt necesare interventii suplimentare pe care poate nu le-ai luat in calcul. N-ai cum sa le stii pe toate, insa ce tine de intretinerea utilajelor consultantii nostri cunosc la perfectie si sunt gata sa-ti impartaseasca informatii pretioase, care te vor ajuta sa-ti cresti randamentul si performantele. Contacteaza-ne, nu te sfii, si vei beneficia de multiplele avantaje pe care ti le oferim! Asa cum spuneam, consultanta este gratis!

Garantie
Calitatea acestui rulment butuc pentru buldoexcavator New Holland 445C este atestata de un certificat de garantie valabil timp de 6 luni de la data achizitiei. Acesta acopera eventualele, desi putin probabilele, defecte de fabricatie.

Livrare
Ne place sa fim prompti, iar asta te ajuta si pe tine. Stim cat de important este sa ai acest rulment butuc buldoexcavator New Holland 445C in cel mai scurt timp. Ia legatura cu noi online sau telefonic, iar noi ti-l expediem de indata prin curier rapid. Dar daca ai drum prin zona, poti ridica si personal coletul de la sediul nostru de langa Capitala.

Montaj
Ca sa te bucuri pe deplin de performantele noii piese, apeleaza pentru montaj la persoane specializate, care vor sti exact ce au de facut ca lucrurile sa mearga de la foarte bine in sus. Daca tii la investitia ta, n-ai vrea s-o vezi risipita din pricina unui montaj defectuos. Rulmentul acesta se monteaza intre reductor si fuzeta. Iti recomandam sa ii inlocuiesti si perechea, pentru maxima eficienta. Si, daca tot esti la capitolul asta, ar fi de preferat sa refaci etanseitatea ansamblului inlocuind si simeringul de butuc. Daca ai nevoie de ajutor pentru montaj, da-ne de veste!

Specificatii tehnice
109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura