Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Varf reversibil pentru plug Vogel Noot 56046 PK801101

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Vogel Noot 56046 PK801101
Cod produs
9JB725V1-A
Out Of stock
Descriere
Acest varf reversibil Vogel Noot 56046 PK801101 este o creatie tehnica excelenta, uzuala pentru plug! De altfel, este esentiala in functionarea lui atunci cand vine vremea pentru arat! Produsul este super bine cotat in categoria produselor pentru prelucrarea pamantului si indeplineste toate criteriile noastre de selectie!

Provine din cadrul unui atelier de ultima generatie din Germania si este acum permanent disponibil pe stocul nostru si gata de livrare, oriunde te-ai afla!

Acceseaza si tu depozitul nostru, acest cosmos al pieselor de schimb, ale carui porti se deschid muncitorilor agricultori, dar si constructorilor!
La noi vei gasi inspiratia cea mai buna pentru remedierea defectiunilor de orice fel, dar si o echipa de oameni pregatiti sa raspunda solicitarilor tale, in cel mai eficient mod!

Avem produse de top! Cere detalii din partea agentilor nostri!

Un asemenea brazdar Vogel Noot 56046 PK801101 este prelucrat cu stiinta si precizie, dintr-un material foarte rezistent la socurile specifice unei zile intense de munca! Asigura o functionare impecabila a plugului, intrucat este indispensabil acestuia atunci cand vine vremea araturilor pentru insamantare!
Ajuta la brazdarea pamantului si la afanarea lui, prin sfaramare, fiind extrem de eficient!

Serviciul nostru gratuit de consultanta, ceva in plus pentru fiecare client!

Fiecare actiune indreptata catre utilajul tau poate avea o influenta asupra fortei lui de lucru. Pentru o actiune in favoarea ta, pentru a intelege investitiile pe termen lung, dar si pentru a deveni din ce in ce mai eficient in activitatea pe care o intreprinzi, am creat serviciul nostru gratuit de consultanta!

• Te asteptam pe la noi sau asteptam apelul tau! Este primul pas pentru a ne face cunoscuta situatia in care te afli! Raspundem prompt si suntem dispusi sa actionam pentru rezolvarea ei!
• Facem o identificare cat mai clara, pentru piese de schimb fara gres, perfect compatibile utilajului pe care il conduci!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Suntem dispusi sa ne deplasam catre tine, atunci cand esti imobilizat pe teren sau ai alte defectiuni majore! Venim pregatiti pentru reparatii de urgenta la fata locului!

Acest varf reversibil Vogel Noot 56046 PK801101 este pe lista pieselor pe care le poti cumpara fara griji! Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Un asemenea varf reversibil Vogel Noot 56046 PK801101 se cumpara foarte usor, printr-un simplu apel telefonic catre agenti sau prin completarea cererii de pe site!
Produsele noastre ajung in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs, sau pot fi ridicate personal direct din sediul nostru!

Montajul se efectueaza exclusiv in cadrul optim al unui atelier de specialitate, acolo unde poti fi asistat de catre profesionisti cu experienta pe acest segment!
Un montaj corect asigura o functionare fara probleme, pe o perioada mult mai extinsa si la o capacitate mult mai sporita!

Specificatii tehnice:

Suruburi adecvate: 2 x 120,65 mm
Greutate: 1,31 kg

Codul produsului: 9JB725V1-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura