Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Varf reversibil pentru plug Kuhn Huard 56028 622129

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kuhn Huard 56028 622129
Cod produs
LAJSZ5F4-A
Out Of stock
Descriere
Acest varf reversibil Kuhn Huard 56028 622129 este o creatie tehnica de top, super bine prelucrata si imbunatatita in cadrul unui atelier tehnic din Germania!

Este o selectie perfecta pentru plug, fiind chiar indispensabil acestuia cand vine vremea pentru arat! Produsul este chiar acum disponibil pe stoc, poate fi livrat foarte usor si iti ofera posibilitatea de a primi o oferta personalizata!

Depozitul nostru este sansa unor posibilitati excelente de remediu pentru utilajul tau! Indiferent ce categorie de utilaj conduci si indiferent care este scopul tau, angajatii nostri sunt pregatiti sa preia cazul tau si sa actioneze pentru tine.

Avem produse de o calitate indiscutabila! Apeleaza-ne pentru detalii!
Un asemenea varf reversibil pentru plug Kuhn Huard 56028 622129 este prelucrat cu responsabilitate, dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, si asigura rezistenta la exploatare intensa!
Indeplineste conditiile noastre de selectie si ajuta la o functionare impecabila, pe o perioada indelungata! Ajuta la brazdarea si afanarea pamantului, pregatindu-l pentru insamantare! Joaca un rol extrem de important, in acest sens, facandu-si treaba cu eficienta, chiar si pe terenuri dificile, incarcate!

Avem consultanta gratuita pentru fiecare client!

Daca treci prin dificultati si esti satul de neplacutele defectiuni ce recidiveaza, ar fi momentul sa iei atitudine! Nu este imposibil sa restabilim conduita de munca, in asa fel incat sa respecti cateva reguli simple si personalizate modelului pe care il conduci!

Prin serviciul nostru gratuit de consultanta, ai acces la informatii de ultima ora, extrem de pretioase si cu aplicabilitate in activitatea pe care o intreprinzi!

• Apeleaza-ne cu indrazneala! Suntem aici pentru tine, gata sa actionam pentru remedierea defectiunilor, oricare ar fi ele!
• Te ajutam imediat! Utilajul tau are nevoie de elemente 100% compatibile!
• Atunci cand treci prin defectiuni majore si ramai imobilizat pe teren, venim catre tine, oriunde te-ai afla, pentru reparatii de urgenta la fata locului!

Acest varf reversibil pentru plug Kuhn Huard 56028 622129 este pe deplin o piesa in care poti avea incredere! Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca te-ai hotarat sa cumperi un varf reversibil Kuhn Huard 56028 622129 anunta-ne telefonic sau depune o cerere pe site!
Ne grabim cu expedierea, exact asa cum si tu te grabesti cu remedierea defectiunilor! Produsele noastre ajung oriunde, cu plata ramburs, sau pot fi ridicate si personal, din sediul nostru!

Avem toate motivele posibile pentru recomandarile noastre ferme in materie de montaj! Invata si tu din experientele celorlalti, protejandu-ti investitiile!
Apeleaza la profesionisti cu experienta pe acest segment si lasa-te in grija lor, evitand improvizatiile! O piesa de schimb montata gresit se compromite imediat, pe cand una montata corespunzator isi poate extinde perioada de functionare la capacitate maxima!

Specificatii tehnice:

Suruburi adecvate: 2 x 120,65 mm
Greutate: 1,90 kg

Codul produsului: LAJSZ5F4-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura