Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Varf reversibil pentru plug Kuhn Huard 56028 622128

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kuhn Huard 56028 622128
Cod produs
B9FMAZRI-A
Out Of stock
Descriere
Daca ai cautat acest varf reversibil Kuhn Huard 56028 622128 inseamna ca tocmai ai luat cea mai buna decizie!

Produsul este o creatie tehnica de top, foarte bine cotata in categoria celor pentru prelucrarea pamantului. Indeplineste toate criteriile noastre de selectie, fiind excelent prelucrat si imbunatatit in cadrul unui atelier tehnic din Germania.
Acum se afla permanent pe stocul nostru si completeaza o colectie sofisticata de piese de schimb, cu aplicatii foarte grele!

In ultimii ani, industria tehnica si tehnologia au evoluat considerabil, iar capacitatea de munca a utilajelor a crescut. Intr-o industrie in care esti dependent de functionarea la maximum a utilajelor pe care le conduci, depozitul nostru este acum unul dintre cei mai dinamici asistenti tehnici din tara! Echipat cu absolut tot ce ai putea avea nevoie, indiferent de categoria utilajului, indiferent de defectiunea sau scopul pentru care ai nevoie de asistenta!

Apeleaza-ne pentru mai mult detalii! Agentii nostru raspund cu promptitudine!
Acest varf reversibil pentru plug Kuhn Huard 56028 622128 este prelucrat dintr-un aliaj metalic de inalta calitate si rezista fara probleme la exploatare intensa! Asigura o functionare impecabila, pe o perioada indelungata, fiind, de asemenea, un element indispensabil pentru plug, atunci cand vine vremea de arat!
Taie brazdele si ajuta pamantul sa se afaneze, prin faramitare, pregatindu-l pentru insamantare!

Serviciu gratuit de consultanta pentru fiecare client!

Am colaborat cu numerosi ingineri, iar experienta de peste ani ne-a impulsionat sa aducem ceva in plus clientilor nostri: serviciul nostru gratuit de consultanta! Cu alte cuvinte, ne oferim timpul, cunostintele si aptitudinile, pentru a-ti fi de folos in conduita de munca! Impartasind atatea idei si recomandari sigure, personalizate utilajului pe care il conduci, activitatea pe care o intreprinzi poate deveni din ce in ce mai profitabila!

• Apeleaza-ne, inainte de toate, si preluam cazul tau, gata sa actionam pentru a rezolva orice inconvenient!
• Facem o identificare corecta, pentru piese de schimb perfect compatibile modelului tau!
• Ne deplasam acolo unde ne chemi, pentru interventii de urgenta, in situatii de criza, precum imobilizarea sau alte defectiuni grave! Venim oriunde in tara!

Acest varf reversibil Kuhn Huard 56028 622128 este pe lista celor mai rezistente piese, in care poti avea totala incredere!
Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca te-ai hotarat sa cumperi un varf reversibil Kuhn Huard 56028 622128 atunci este momentul sa ne apelezi sau sa completezi cererea de pe site!
Expediem rapid, intrucat stim ca te grabesti cu reparatiile! Primesti produsul oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau il poti ridica personal, direct din sediul nostru!

Fara sa ne dam seama, ne-am obisnuit sa cautam metode alternative de montaj!
Ei bine, ar fi momentul sa uitam de improvizatii si sa evitam sa alegem servicii la intamplare, caci se pot dovedi indoielnice!
Ai nevoie de cateva recomandari, pentru asistenta unui profesionist cu experienta pe acest segment! Un montaj efectuat corespunzator promite o perioada mai indelungata de functionare la capacitate maxima!

Specificatii tehnice:

Suruburi adecvate: 2 x 120,65 mm
Greutate: 1,90 kg

Codul produsului: B9FMAZRI-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura