Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Varf brazdar pentru plug Lemken 56017 3365541

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lemken 56017 3365541
Cod produs
4INOYBQM-A
Out Of stock
Descriere
Acest varf brazdar plug Lemken 56017 3365541 este o selectie inspirata pentru tine, fiind cea mai buna varianta de remediu pentru plug. Este fabricat intr-un atelier de creatie tehnica german iar acum este disponibil permanent in depozitul nostru si completeaza o colectie impresionanta de piese moderne si fiabile!
Acceseaza si tu depozitul nostru, acest univers tehnic echipat cu produse pentru toate categoriile de utilaje! Indiferent care este defectiunea ta sau ce scop ai avea, angajatii nostri sunt dispusi sa raspunda prompt si sa actioneze pentru tine!

Alaturi de noi investesti pe termen lung!
Un asemenea varf brazdar pentru plug Lemken 56017 3365541 este prelucrat dintr-un aliaj metalic foarte rezistent si conceput sa faca fata celor mai grele zile de munca!
Prin numeroasele tratamente de imbunatatire ce-i sporesc performanta, produsul este un element indispensabil plugului, atunci cand este vremea pentru araturi! Ajuta la afanarea pamantului prin brazdare, pregatindu-l pentru insamantare!

Avem mai mult decat piese de schimb!
Alaturi de noi primesti un ajutor neasteptat, inca de la primul apel, prin serviciul nostru gratuit de consultanta! Este evident ca suntem extrem de atasati clientilor nostri, pentru a le intelege pe deplin nevoile!
• Te rugam sa ne apelezi, indiferent care este situatia care te provoaca! Raspundem cu promptitudine si actionam pentru tine!
• Pretuim foarte mult modalitatea prin care se face identificarea pieselor de schimb! Utilajul tau trebuie sa primeasca elemente perfect compatibile!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung, ce-ti va fi de ajutor pentru evitarea intreruperilor neplacute de la munca!
• Avem recomandari, informatii de ultima ora si contacte sigure pentru montaj!
• Suntem prezenti chiar si la fata locului, oriunde ar inseamna asta, pentru reparatii de urgenta!

Poti avea deplina incredere in acest varf brazdar plug Lemken 56017 3365541 din oferta! Detine propriul certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Atunci cand vrei sa cumperi un asemenea varf brazdar plug Lemken 56017 3365541 inseamna ca a sosit momentul sa ne apelezi sau sa depui o cerere pe site.
Ne grabim cu expedierea coletului tau, asa cum si tu te grabesti cu remedierea defectiunilor!
Primesti produsul, oriunde in tara, cu plata la livrare, sau il ridici personal din sediul nostru!

Montajul este oportunitatea prin care oferi piesei de schimb un mediu optim de functionare, exact asa cum a fost ea proiectata! Pentru a fi indeplinite toate aceste criterii, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cu experienta, in cadrul optim al unui atelier de specialitate!
Un montaj corect asigura o perioada de functionare la maximum, pe o perioada indelungata, exact asa cum ti-ai propus sa fie si investitia ta!

Specificatii tehnice:
Tip: S2WL
Greutate: 2,02 kg

Codul produsului: 4INOYBQM-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura