Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Varf brazdar pentru plug Lemken 56017 3364151

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lemken 56017 3364151
Cod produs
193TGZQH-A
Out Of stock
Descriere
Acest varf brazdar plug Lemken 56017 3364151 este o creatie tehnica de top, super bine cotata in categoria pieselor pentru prelucrarea solului! Indeplineste criteriul calitatii, prin care se face selectia pieselor pe care le gazduim si completeaza o colectie variata de produse moderne pentru plug!
Este fabricat in Germania, alaturi de ingineri experimentati si responsabili, iar acum este permanent disponibil pe stoc si foarte usor de livrat!
Depozitul nostru este o platforma tehnica ale carei porti se deschid tuturor conducatorilor de utilaje! Aici poti sa discuti deschis cu angajatii nostri, te poti informa si te poti inspira pentru cele mai moderne metode de remediu!

Avem produse de top, pentru toate categoriile de utilaje!
Un astfel de varf brazdar pentru plug Lemken 56017 3364151 este prelucrat dintr-un material foarte dur, un aliaj metalic caruia i s-au aplicat mai multe tratamente de imbunatatire! Rezista la exploatare intensa si asigura o functionare impecabila, fiind un element indispensabil pentru plug! Ajuta la brazdarea pamantului si la afanarea lui, in pregatirea pentru insamantare!

Succesul tau este si satisfactia noastra!
Serviciul nostru gratuit de consultanta este un concept cu care ne mandrim, intrucat nu de putine ori am facut imposibilul... posibil! Prin acest serviciu ne daruim timpul, toate cunostintele, experienta si aptitudinile angajatilor! Cu alte cuvinte, tot ce ai nevoie ca sa functionezi la capacitate maxima!
• Felul in care se face identificarea pieselor de schimb ne preocupa foarte mult! Alaturi de noi primesti piese de schimb perfect compatibile cu modelul pe care il detii!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung, pentru evitarea neplacutelor intreruperi de la munca!
• Atunci cand esti imobilizat pe teren sau ai alte defectiuni grave, ne deplasam la fata locului pentru interventii de urgenta!
• Reparam orice defectiune!
• Iti aducem recomandari sigure, informatii de ultima ora si contacte sigure pentru montaj!

Acest varf brazdar plug Lemken 56017 3364151 este o piesa ce merita toata atentia si increderea ta deplina! Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Acest varf brazdar plug Lemken 56017 3364151 se achizitioneaza foarte usor, asa ca apeleaza-ne telefonic sau depune o cerere on-line! Vei vedea ca ne grabim cu expedierea, indiferent in ce zona te-ai afla, iar plata se face ramburs!
Poti, de asemenea, sa ridici personal comanda ta, direct din sediul nostru!

Un montaj corect iti aduce maximum de beneficii! Montajul este primul si cel mai important pas catre intretinerea piesei de schimb, intrucat, daca este corect efectuat, o ajuta sa-si extinda perioada de functionare si sa isi sporeasca eficienta!
Te rugam sa apelezi la profesionisti cu experienta, iar daca nu cunosti unul, sa ceri cateva recomandari sigure!

Specificatii tehnice:
Lungime: 240 mm
Latime: 98 mm
Grosime: 10 mm
Greutate: 2,56 kg

Codul produsului: 193TGZQH-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura