Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Varf brazdar pentru plug Lemken 56017 3364150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lemken 56017 3364150
Cod produs
9PZRGK0Y-A
Out Of stock
Descriere
Acest varf brazdar plug Lemken 56017 3364150 este un element de uzura excelent prelucrat, cu multiple recomandari din partea utilizatorilor, dar si cu solicitari, de asemenea! Este conceput pentru rezistenta la zile intense de munca, in cadrul unui atelier de creatie tehnica de top de pe teritoriul Germaniei!
Acest produs original este acum disponibil pe stocul nostru si poate ajunge la tine in cel mai scurt timp, oriunde te-ai afla!
Acceseaza si tu depozitul nostru, aceasta platforma tehnica echipata cu piese de schimb si consumabile pentru toate tipurile de utilaje! Aici este locul perfect pentru un conducator de utilaje, o sursa sigura a metodelor moderne de remediu pe termen lung!

Apeleaza agentii nostri! Ei iti pot oferi si cele mai fine detalii!
Un astfel de varf brazdar pentru plug Lemken 56017 3364150 este prelucrat dintr-un aliaj extrem de rezistent, caruia i s-au aplicat mai multe tratamente termice de imbunatatire. Indeplineste toate conditiile noastre de selectie, ajutand la o functionare impecabila pe o perioada indelungata!
Contribuie la brazdarea pamantului si la afanarea lui, in pregatirea pentru insamantare, chiar si pe un teren dificil.

Serviciul nostru gratuit de consultanta nu iarta pe nimeni!
Fiecare client, fara exceptie, este preluat si asistat de catre agentii nostri, inca de la primul apel! Serviciul nostru gratuit de consultanta este un concept creat pentru rezultate concrete, prin participiarea noastra pe tot parcursul procesului tehnic!
Incepand cu achizitionarea elementelor si pana la intretinerea lor pe termen foarte lung, suntem dispusi sa raspundem oricand solicitarilor tale!
• Te ajutam incepand cu identificarea pieselor necesare. Pretuim foarte mult felul in care aceasta se face, asadar vei intra in posesia unor piese 100% compatibile cu modelul pe care il conduci!
• Daca vrei sa eviti intreruperile de la munca, poate ca a sosit momentul sa stabilim un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Atunci cand defectiunile utilajului tau depasesc asteptarile si ramai imobilizat pe teren, nu ezita sa ne cauti. Intelegem pe deplin situatiile de criza si suntem dispusi sa ne deplasam catre tine, oriunde ai fi, pentru reparatii de urgenta la fata locului!

Acest varf brazdar plug Lemken 56017 3364150 poate fi cumparat cu toata increderea, fiind un element de uzura de top! Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca esti hotarat sa cumperi acest varf brazdar plug Lemken 56017 3364150 si esti sigur ca este perfect compatibil utilajului tau, atunci apeleaza-ne sau completeaza cererea de pe site!
Ne facem datoria si executam o expediere rapida, oriunde in tara, cu plata la livrare! Insa poti ridica si personal produsul tau direct din sediul nostru!

Ne dorim sa nu cazi vreodata in plasa convingerii ca ai putea sa improvizezi un montaj! Adevarul este ca treaba aceasta poate sa conduca foarte curand la avarii mult mai costisitoare decat cele initiale!
Apeleaza cu toata convingerea la profesionisti cu experienta si evita serviciile alese la intamplare, care se pot dovedi indoielnice! Probabil ca cea mai buna idee ar fi sa ceri niste recomandari!

Specificatii tehnice:
Lungime: 240 mm
Latime: 98 mm
Grosime: 10 mm
Greutate: 2,56 kg

Codul produsului: 9PZRGK0Y-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura