Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Varf brazdar pentru plug Lemken 56017 3364051

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lemken 56017 3364051
Cod produs
08FVXNS1-A
Out Of stock
Descriere
Acest varf brazdar Lemken 56017 3364051 este un element de uzura super bine cotat, excelent prelucrat si foarte fiabil! Este fabricat in cadrul unui atelier de creatie tehnica de top de pe teritoriul Germaniei! Este disponibil permanent pe stocul nostru si gata de livrare in orice zona din tara!
Alaturi de noi vei simti ca esti tratat cu atentie, intrucat agentii nostri sunt gata sa raspunda prompt tuturor solicitarilor! Depozitul nostru este o platforma tehnica de ultima generatie, ce continua sa se dezvolte si sa tina pasul cu ultimile tendinte tehnice!

Avem produse si servicii de top pe piata tehnica!
Acest varf brazdar pentru plug Lemken 56017 3364051 indeplineste conditiile noastre de selectie, ajutand la o functionare impecabila! Este conceput dintr-un aliaj metalic foarte dur, caruia i s-au aplicat mai multe tratamente de imbunatatire si se comporta excelent la exploatare intensa! Ajuta la prelucrarea pamantului atunci cand este vremea pentru insamantare, fiind extrem de eficient la brazdarea si afanarea pamantului, chiar si pe cele mai dificile terenuri!

Te ajutam temeinic, fara exceptie!
Este momentul sa cunoastem in detaliu si serviciul nostru gratuit de consultanta! Acest concept iti pune la dispozitie o serie de avantaje excelente activitatii pe care o intreprinzi, intrucat a fost conceput special pentru a-ti oferi un sprijin real!
• Apeleaza-ne, intrucat avem nevoie sa cunoastem in detaliu situatia ta! Vom prelua cazul tau si vom cauta, cu toate resursele, cele mai potrivite metode de remediu!
• Suntem foarte atenti la identificarea pieselor necesare! Alaturi de noi primesti elemente perfect compatibile!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Atunci cand ai nevoie de reparatii de urgenta la fata locului, suntem dispusi sa ne deplasam catre tine, in orice zona te-ai afla!

Acest varf brazdar Lemken 56017 3364051 este pe lista pieselor in care poti avea deplina incredere! Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca esti hotarat sa cumperi un varf brazdar Lemken 56017 3364051 nu uita sa ne apelezi, sau sa depui o cerere pe site! Suntem gata sa expediem produsul tau, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare! Insa te asteptam si pe la depozitul nostru, de unde poti ridica personal coletul tau!

Atunci cand avem ocazia sa discutam despre montaj suntem foarte fermi in recomandarile noastre. Un montaj complet se realizeaza exclusiv in cadrul optim al unui atelier de specialitate, alaturi de profesionisti cu experienta!
Rezista tentatiei de a improviza si evita sa alegi servicii la intamplare, caci se pot dovedi indoielnice! Un montaj corect ajuta piesa de schimb sa functioneze fara probleme, pe o perioada indelungata si la o capacitate mai sporita!

Specificatii tehnice:
Lungime: 240 mm
Latime: 98 mm
Grosime: 10 mm
Greutate: 1,89 kg

Codul produsului: 08FVXNS1-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura