Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Varf brazdar pentru plug Lemken 56017 3364050

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lemken 56017 3364050
Cod produs
MHD15SYQ-A
Out Of stock
Descriere
Acest varf brazdar Lemken 56017 3364050 este cea mai buna selectie in categoria pieselor pentru prelucrarea solului, super bine cotata si extrem de solicitata de catre muncitori, in toate zonele tarii!
Produsul este fabricat si tratat pentru performanta in cadrul unui atelier de creatie tehnica german, iar acum este disponibil permanent si la noi pe stoc, fiind mult mai usor de livrat!
Depozitul nostru este un loc perfect pentru conducatorii de utilaje! Locul acesta dispune de echipamente de ultima generatie, pentru toate categoriile de utilaje, dar si de o echipa de tineri pregatiti sa raspunda cu promptitudine tuturor solicitarilor!

Apeleaza agentii nostri pentru detalii!
Acest varf brazdar pentru plug Lemken 56017 3364050 indeplineste toate criteriile de selectie, fiind prelucrat cu responsabilitate, dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, rezistent la exploatare intensa! Indeplineste un rol esential, ajutand la afanarea pamantului si la brazdarea lui, in pregatirea pentru insamantare!
Avem mai mult decat piese de schimb!
Din dorinta de a ne intampina clientii cu un ajutor concret si fiind orientati catre rezultate reale, pe termen lung, am conceput serviciul nostru gratuit de consultanta! Suntem pe deplin atasati nevoilor tale, pe care ne dorim sa le intelegem si carora le vom oferi cele mai favorabile solutii!
• In primul rand, apeleaza-ne oricand ai o situatie care te provoaca! Vom prelua cazul tau si te vom ajuta negresit!
• Suntem preocupati de o identificare corecta, pentru piese de schimb perfect compatibile!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Ne deplasam la fata locului pentru reparatii de urgenta, in caz de    imobilizare sau alte defectiuni grave!

Acest varf brazdar Lemken 56017 3364050 este pe lista pieselor in care poti avea deplina incredere! Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Poti sa cumperi chiar acum un varf brazdar Lemken 56017 3364050 printr-un simplu apel telefonic catre noi, sau completand cererea de pe site. Ne grabim cu expedierea, asa cum si tu te grabesti cu reparatiile, in orice zona ai fi, cu plata ramburs! Insa te asteptam si pe la sediul nostru, de unde poti ridica personal coletul tau!

In speranta ca vom putea folosi tehnologia ca metoda de eficientizare, te rugam sa apelezi exclusiv la ateliere specializate, acolo unde poti gasi profesionisti cu experienta! Un montaj gresit poate compromite piesa de schimb, in cel mai scurt timp! Pe cand un montaj corect asigura un start si un mediu optim de functionare, pe o perioada indelungata si la o capacitate mai sporita!

Specificatii tehnice:
Lungime: 240 mm
Latime: 98 mm
Grosime: 10 mm
Greutate: 1,89 kg

Codul produsului: MHD15SYQ-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura