Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Taler disc pentru plug Amazone 245XL011

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Amazone 245XL011
Cod produs
1MHO26ZE-A
Out Of stock
Descriere
Acest taler disc plug Amazone 245XL011 este un element de uzura excelent, super bine cotat si extrem de mult solicitat, peste tot in tara! Produsul este prelucrat in cadrul unui atelier de creatie tehnica de top, de pe teritoriul Germaniei, iar acum este gazduit permanent in depozitul nostru si foarte usor de achizitionat!

Este un fapt binecunoscut ca investitiile pe termen lung aduc mai multe economii, mai multa energie, forta si timp! Alaturi de noi iti poti cunoaste utilajul mai bine si poti invata sa-l ingrijesti corespunzator! In plus, avem un depozit echipat cu absolut tot ce ti-ar trebui pentru remedierea oricarei defectiuni!

Produsele noastre sunt perfecte pentru toate categoriile de utilaje!
Un astfel de taler disc pentru plug Amazone 245XL011 este prelucrat de catre cei mai buni ingineri din lume, dintr-un aliaj metalic extrem de dur si rezistent la exploatare intensa! Ajuta la afanarea pamantului prin brazdare, pregatindu-l pentru insamantare, asigurand o functionare impecabila!

Te scoatem din orice impas! Trebuie doar sa ne apelezi!
Modalitatea noastra de lucru ne reprezinta intrutotul echipa! Oferim clientilor nostri, pe langa produsele de top ale depozitului nostru, acest serviciu gratuit de consultanta, extrem de folositor! Practic, atasamentul nostru te ajuta sa te simti temeinic asistat tehnic si sa intelegi pasii corespunzatori de la achizitionarea produselor si pana la intretinerea lor pe termen lung!
• Facem o identificare rapida!
• Te ajutam cu recomandari excelente pentru montaj sigur!
• Ne implicam pentru stabilirea unui plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Suntem dispusi sa ne deplasam catre tine, oriunde ai fi, pentru reparatii de urgenta la fata locului!

Acest taler disc plug Amazone 245XL011 este pe lista celor mai sigure produse dintre cele pentru prelucrarea solului! Il poti achizitiona fara grija, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca te-ai hotarat sa cumperi un taler disc plug Amazone 245XL011 atunci este momentul sa vorbim, sau ai putea completa o cerere pe site!
Intrucat cunoastem nevoia urgenta de a-ti repara utilajul, ne grabim cu expedierea, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare!
Insa te asteptam si pe la sediul nostru, daca esti prin zona, de unde poti ridica personal coletul!

Ai grija la montaj, asigura-te ca primesti servicii calificate din partea unor profesionisti cu experienta! Un montaj gresit poate lasa tot felul de urme, poate crea avarii mult mai costisitoare decat investitiile initiale! Pe cand un montaj corect ajuta piesa de schimb sa primeasca un start optim si sa functioneze, fara probleme, pe o perioada mai indelungata!

Specificatii tehnice:
Diametru: 460 mm
Distanta intre gauri: 110 mm

Codul produsului: 1MHO26ZE-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura