Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Taler disc pentru plug Amazone 245XL041

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Amazone 245XL041
Cod produs
U7O2LMER-A
Out Of stock
Descriere
Hai sa facem cunostinta cu acest taler disc plug Amazone 245XL041 - un element de uzuraexcelent prelucrat si imbunatatit de mai multe ori, in cadrul unui atelier de creatie tehnica german. Produsul este permanent gazduit pe rafturile noastre si poarta timbrul calitatii, intrucat a trecut prin propriul nostru filtru de selectie!
Daca esti interesat de cresterea potentialului utilajului intr-o zi obisnuita de munca, atunci hai sa ne cunoastem. Pana la urma, intr-o industrie atat de grea si preocupat de activitatea de productie, esti dependent de forta utilajului pe care il conduci!
Alaturi de noi primesti cele mai moderne variante de remediu si, nu in ultimul rand, cunosti cei mai implicati specialisti!

Apeleaza-ne pentru mai multe detalii!
Acest taler disc pentru plug Amazone 245XL041 este conceput pentru rezistenta la tensiuni si exploatare intensa si asigura o functionare impecabila pe termen lung! Ajuta la afanarea si brazdarea pamantului, pregatindu-l, in acest fel, pentru insamantare!
Te ajutam, indiferent de situatie!
Experienta de peste ani ne-a antrenat abilitatea de a vedea, la rece, care poate fi evolutia utilajului in functie de anume interventii! Suntem de deplin constienti de valoarea investitiilor pe termen lung si incercam sa ajutam clientii nostri sa gandeasca in aceeasi directie! O atitudine constructiva te ajuta sa economisesti mai mult pe viitor, fara sa cheltui o avere in prezent!
• Pretuim foarte mult felul in care este facuta identificarea pieselor de schimb, asa incat vei beneficia de elemente perfect compatibile!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Iti oferim recomandari, informatii de ultima ora pe interesul tau, contacte pentru un montaj optim!
• Ne deplasam la fata locului, atunci cand treci prin situatii de criza, precum imobilizarea utilajului, cine stie pe unde! Venim catre tine, oriunde te-ai afla!

Acest taler disc plug Amazone 245XL041 este un element de uzura in care poti avea incredere deplina! Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Poti sa achizitionezi foarte usor acest taler disc plug Amazone 245XL041 din oferta! Asteptam sa ne suni sau sa depui o cerere pe site!
Expedierea se face cat mai rapid, in orice zona din tara, cu plata la livrare, insa te asteptam si pe la sediul nostru, de unde poti ridica si personal coletul tau!

Putem considera montajul ca fiind unul dintre elementele cheie ale unei functionari indelungate! O piesa de schimb montata corect promite o sanatate pe termen lung si o performanta mai sporita!
Asadar, alege calea unui atelier de specialitate, insa nu alege servicii la intamplare, caci ele se pot dovedi indoielnice! Cere cateva recomandari din partea angajatilor nostri si vei gasi, cu siguranta o varianta favorabila la tine in zona!

Specificatii tehnice:
Distanta intre gauri: 120 mm
Diametru: 460 mm
Grosime: 4 mm
Numar de orificii: 4

Codul produsului: U7O2LMER-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura