Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brazdar reversibil pentru plug Kuhn Guard 56028 580886

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kuhn Guard 56028 580886
Cod produs
TQMGXUKV-A
Out Of stock
Descriere
Acest brazdar reversibil Kuhn Guard 56028 580886 este unul dintre cele mai bine cotate elemente de uzura, o piesa imbunatatita in repetate randuri, pentru cresterea rezistentei la exploatare intensa! Provenita din cadrul unui atelier de creatie tehnica de ultima generatie din Germania, acum se regaseste permanent pe stocul nostru si poate fi livrata foarte usor, oriunde te-ai afla!
Depozitul nostru este pe deplin echipat cu tot ce ai putea avea nevoie pentru o activitate prospera si fara intreruperi! Aceasta platforma tehnica este un suport temeinic pentru fiecare muncitor si un ajutor concret, angajatii nostri fiind focusati pe rezultate reale!

Depozitul nostru este o sursa sigura de piese de schimb!
Acest brazdar reversibil pentru plug Kuhn Guard 56028 580886 indeplineste toate criteriile noastre de selectie, fiind conceput sa reziste la exploatare intensa! Acest element de inalta calitate este prelucrat dintr-un aliaj metalic dur si are un rol indispensabil pentru plug! Ajuta la brazdarea pamantului, intr-un mod eficient, atunci cand este timpul pentru insamantare!

Avem ceva mai mult pentru fiecare client!
De la noi primesti mai mult decat achizitia propriu-zisa. Serviciul nostru gratuit de consultanta este un concept creat pentru clientii nostri, prin care ne dorim sa le intelegem mai bine toate nevoile! Alaturi de noi iti cunosti mai bine utilajul si poti afla care sunt pasii de urmat pentru a investi pe termen lung, fara sa cheltui o avere!
• Apeleaza-ne, inainte de toate, pentru a ne face cunoscuta situatia in care te afli! Agentii nostri raspund prompt si sunt gata sa intervina pentru tine!
• Suntem foarte atenti la modalitatea prin care se face identificarea pieselor de schimb! Ai nevoie de elemente 100% compatibile utilajului tau!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Suntem gata sa intervenim atunci cand esti imobilizat pe teren, cine stie din ce cauza tehnica! Venim catre tine, oriunde te-ai afla, pentru reparatii de urgenta la fata locului!

Acest brazdar reversibil Kuhn Guard 56028 580886 este pe lista pieselor de inalta calitate, in care poti avea deplina incredere!
Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca esti hotarat sa achizitionezi acest brazdar reversibil Kuhn Guard 56028 580886 tot ce trebuie sa faci este sa ne suni sau sa depui o cerere on-line.
Stim cat de mult inseamna pentru tine sa ne miscam repede, asa ca facem o expediere rapida, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs! Sau te asteptam la sediul nostru, de unde poti ridica personal coletul tau!

Montajul este, si el, un factor cu o putere de influenta maxima! Se face vinovat de compromiterea piesei de schimb in scurt timp, daca nu a fost corect efectuat!
Pe de alta parte, un montaj corespunzator asigura o perioada de functionare fara probleme, indelungata si la capacitate maxima!

Specificatii tehnice:
Potrivit pentru trupita plug: C, N, P, V
Greutate: 7,54 kg

Codul produsului: TQMGXUKV-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura