Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brazdar cu cioc Lemken 56017 3333813

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lemken 56017 3333813
Cod produs
J42GXK65-A
Out Of stock
Descriere
Acest brazdar cioc Lemken 56017 3333813 este un element de uzura conceput sa reziste la cele mai grele conditii de munca! Este fabricat in cadrul unui atelier de creatie tehnica din Germania, respectand cele mai noi metode de prelucrare tehnica!

Daca vrei sa primesti piese de ultima generatie ei bine, acceseaza depozitul nostru, locul in care vei gasi o colectie extrem de variata de metode de remediu! Aici intalnesti angajati pregatiti sa raspunda cu promptitudine tuturor solicitarilor tale si poti sa intelegi mai bine investitiile pe termen lung!

Piesele noastre sunt perfecte pentru utilajul tau!
Un asemenea brazdar cu cioc Lemken 56017 3333813 este prelucrat dintr-un aliaj metalic dur, caruia i-au fost aplicate mai multe tratamente de imbunatatire! Rolul sau este sa taie brazdele pamantului, atunci cand este timpul pentru insamantare!
Acest element indispensabil pentru arat este disponibil permanent pe rafturile noastre si poate fi livrat foarte usor, ori de cate ori ai nevoie de el.

Alaturi de noi primesti o experienta completa!
Munca de teren poate fi o cursa teribila, daca utilajul tau iti joaca feste! Serviciul nostru gratuit de consultanta iti pune la dispozitie mai multe avantaje!
Un ajutor real pe care il oferim clientilor nostri, dar si o satisfactie pentru noi, cei care ne implicam in indeplinirea nevoilor lor.

• In primul rand, apeleaza-ne! Suntem pregatiti sa preluam prompt apelul tau si sa ne informam asupra nevoilor tale!
• Facem o identificare corecta, pentru piese de schimb perfect compatibile utilajului tau!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung, pentru intreruperi cat mai putine!
• Intelegem toate tipurile de avarii si ne implicam in remedierea lor, chiar si atunci cand este vorba despre defectiuni grave! Ne deplasam la fata locului, oriunde in tara, pentru reparatii de urgenta!

Poti sa achizitionezi cu toata increderea acest brazdar cioc Lemken 56017 3333813 caci nu iti va crea batai de cap! Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni pentru defectiunile din fabrica!

Acest brazdar cioc Lemken 56017 3333813 este usor de cumparat, trebuie doar sa ne apelezi, sau sa depui o cerere pe site! Produsele noastre se livreaza rapid, in toata tara, cu plata la livrare! Insa ele pot fi ridicate si personal, direct de la sediul nostru!

Sa fim constienti de cat de mult poate influenta montajul o piesa de schimb!
Performanta ei si perioada de functionare depind, in mare parte, de cat de bine a fost montajul efectuat! Te rugam sa apelezi la profesionisti cu experienta, iar daca nu cunosti unul, sa ceri cateva contacte sigure in zona ta!
Angajatii nostri sunt aici pentru tine, orice nevoie ai avea!

Specificatii tehnice:

Latura A: 510 mm
Latura B: 150 mm
Latura C: 300 mm
Grosime: 14/16
Distanta intre axe: 135 mm

Codul produsului: J42GXK65-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura