Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brazdar pentru plug Lemken 56017 3352131

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lemken 56017 3352131
Cod produs
1CNKIAWS-A
Out Of stock
Descriere
Acest brazdar plug Lemken 56017 3352131 este o piesa de uzura foarte comuna utilajelor agricole, una dintre cele mai importante piese ale plugului.
Daca esti agricultor si depinzi de functionarea la maximum a utilajului tau, te asteptam la depozitul nostru! Piesele noastre de schimb sunt excelente la pret, fiabile si rezistente pe o perioada super indelungata!
La noi gasesti un fel de creativitate colectiva care te ajuta in cultivarea terenurilor si cresterea eficientei la munca!

Avem piese de schimb perfecte pentru utilajele agricole!
Vrei detalii? Acest brazdar pentru plug Lemken 56017 3352131 se prelucreaza intr-unul dintre atelierele de ultima generatie ale Germaniei, dintr-un aliaj dur, extrem de rezistent la exploatare intensa!
Este un element indispensabil pentru arat, cu mai multe aplicatii, care ajuta la brazdarea pamantului atunci cand este timpul pentru insamantare.

Fiecare client primeste atentia noastra!
Serviciul nostru gratuit de consultanta se adreseaza fiecarui client si pune la dispozitie o serie de avantaje extrem de folositoare in munca de teren. Suntem dispusi sa raspundem apelurilor tale oricand, oricare ar fi situatia!
• Pentru fiecare problema exista o serie de pasi corespunzatori pe care ii vom urma impreuna! Apeleaza-ne cu indrazneala pentru a prelua cazul tau!
• Incepem cu o identificare eficienta, iar tu vei achizitiona piese de schimb perfect compatibile cu modelul pe care il conduci!
• Daca esti satul de intreruperi neplacute, atunci te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung, ce te poate ajuta in acest sens!
• Atunci cand esti imobilizat pe teren si ai nevoie de interventii de urgenta la fata locului, apeleaza-ne si venim catre tine, in orice zona din tara!

Poti avea toata increderea in acest brazdar plug Lemken 56017 3352131 din oferta! El detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Acest brazdar plug Lemken 56017 3352131 se poate achizitiona foarte usor! Asteptam sa ne suni sau sa depui o cerere pe site-ul nostru, iar noi facem o expediere rapida, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare!
Daca esti prin zona, te asteptam si pe la sediul nostru, de unde poti ridica personal coletul tau!

Montajul pieselor de schimb este primul si cel mai important pas in intretinerea lor pe termen lung! Efectuat intr-un cadru optim, asistat de catre profesionisti cu experienta, ofera posibilitatea de a extinde perioada de functionare a pieselor, la o capacitate mult mai sporita!
Te rugam sa ne apelezi daca nu cunosti mecanici cu experienta! Dintre toate variantele pe care le detinem, o vom gasi impreuna pe cea mai potrivita pentru tine!

Specificatii tehnice:
Lungime: 449 mm
Latime: 150 mm
Grosime: 11 mm
Greutate: 4,56 kg

Codul produsului: 1CNKIAWS-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura