Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor New Holland TVT190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TVT190
Cod produs
8SZGH3OJ-A-AT
Out Of stock
Descriere
Nu-ti mai pierde timpul pretios navigand si comparand oferte peste oferte. Una imbatabila se afla chiar in fata ta! Cu acest rulment butuc New Holland TVT190 impecabil, tractorul tau isi va recapata fortele si capacitatea optima de deplasare. Va beneficia de o componenta de top, zdravana si fiabila, care ii va imbunatati performantele. Pe o piesa originala Carraro te poti baza in orice situatie, iar rulmentul acesta ti-o va dovedi din plin!

Pune intotdeauna accent pe calitate, de vrei sa poti lucra fara stresul defectiunilor neprevazute. Noi te putem ajuta cu resursele de care ai nevoie pentru a-ti mentine utilajul in forma, pregatit de lucru intens. Si nu ne multumim doar cu a-ti pune la dispozitie piesele necesare, caci stim cat de mult conteaza si actiunile tale ce vizeaza intretinerea utilajului tau. Iti vom arata pasii unei intretineri super eficiente pentru super rezultate. Suna-ne!

Rulment butuc New Holland TVT190 - pentru un plus de eficienta!
Misiunea rulmentilor nu este una simpla, desi par componente simple. Sunt folositi din vremuri indepartate in sistemele in care se fac transmisii de putere pentru a ajuta componentele sa se suporte unele pe altele. Rulmentul de butuc preia greutatea utilajului si o transfera catre roti, inlesnind miscarea acestora, in fata sau in spate, dupa nevoi. Designul special al rulmentului pe care ti-l propunem garanteaza o frictiune redusa si astfel un risc mai scazut de uzura. Ba chiar are impact si asupra consumului de combustibil, care este si el diminuat. Cauzele ce atrag uzura rulmentilor sunt sarcinile dificile si lubrifierea deficitara. Pentru a te bucura din plin de performantele noului rulment, iti recomandam sa fii cu ochii pe lubrifierea sa.

Sfaturi bune primesti de la noi!
Gestionarea problemelor tehnice iti poate ridica adesea dificultati, iar parerea unui specialist prinde numai bine in astfel de momente. Mai ales ca este atat de simplu sa benficiezi de ea! Prin serviciul nostru de consultanta, beneficiezi de suport tehnic adaptat nevoilor tale. Fie ca nu reusesti sa descalcesti itele unei defectiuni, fie ca ai dubii privind compatibilitatea unei piese ori oportunitatea inlocuirii uneia sau alteia, vei primi prompt toate informatiile de care ai nevoie. Intrebarile tale isi gasesc raspunsurile potrivite la momentul potrivit! Si, ca sa fie si mai bine de atat, consultanta iti este oferita gratuit! Contacteaza-ne!

Garantie
Comanda cu incredere acest rulment butuc pentru tractor New Holland TVT190 din oferta noastra! Ai siguranta achizitionarii unui produs de calitate superioara printr-un certificat de garantie valabil timp de 6 luni de la data achizitiei, care acopera eventualele defecte de fabricatie. Extrem de putin probabile, de altfel, insa, pentru orice eventualitate, regasesti documentele necesare in interiorul coletului.

Livrare
Intelegem perfect urgenta ta si ne mobilizam pentru a-ti livra acest rulment butuc New Holland TVT190 super rapid! Contacteaza-ne online sau telefonic si ti-l expediem de indata. Iar daca esti pe-aproape, ai posibilitatea sa-l ridici chiar tu de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Montaj
Fa lucrurile ca la carte pana la capat! Daca tii la timpul si la investitia ta, iti recomandam sa lasi montajul pe mainile unui profesionist cu experienta. De reusita interventiei tehnice depind performantele ulterioare ale piesei. Rulmentii se inlocuiesc in pereche, iar acesta se monteaza intre reductor si fuzeta. N-ar strica sa faci o verificare a ansamblului si, eventual, sa refaci etanseitatea acestuia inlocuind si simeringul de butuc. Daca nu stii incotro sa te indrepti pentru a beneficia de servicii calitative de montaj, da-ne de veste si iti trimitem un mecanic de incredere din apropierea ta!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura