Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor John Deere 5300N

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5300N
Cod produs
EXWTSJGI-A-AT
Out Of stock
Descriere
Fa cunostinta cu cele mai noi si performante produse tehnice de pe piata! Alaturi de celelalte componente impecabile care se regasesc in depozitul nostru, acest rulment butuc tractor John Deere 5300N este pregatit sa te surprinda prin rezistenta sa deosebita. Este fiabil si aduce un plus de eficienta transmisiei finale, ca sa te poti bucura de o functionare impecabila vreme indelungata. Un produs original Carraro ce merita din plin incredera ta!

Contacteaza-ne fara sfiala ori de cate ori utilajul tau prezinta simptome neplacute. Avem noi leac pentru orice defectiune si te vom ajuta sa-l repui pe pozitii. Specialistii nostri sunt la datorie si vor identifica prompt remediile de care ai nevoie. Cand dai de greu, da-ne de veste si o scoatem la capat simplu, rapid, eficient!

Rulment butuc tractor John Deere 5300N - maximizeaza-ti eficienta!
In sistemul de transmisie, o multime de componente isi dau concursul pentru ca masinaria ta sa ajunga sa se deplaseze pe roti. Rulmentul de butuc are o misiune importanta in grupul reductor, caci el transfera greutatea utilajului catre roti si pemite invartirea acestora in fata sau in spate, chiar si la viteze mari. Designul sau inovator minimizeaza frecare, ceea ce aduce un plus de protectie componentelor din sistem, dar si o economie de combustibil. Sarcinile dificile ori lubrifierea deficitara pot afecta performantele si sanatatea rulmentilor. Asadar, fii cu ochii pe lubrifiere, ca sa-ti pastrezi aproape cat mai mult timp noul rulment.

Sfatul potrivit la momentul potrivit!
Gama noastra diversificata de componente destinate utilajelor este completata de o serie de servicii auxiliare, menite a-ti simplifica eforturile. De mare ajutor iti va fi consultanta tehnica personalizata pe care ti-o ofera echipa noastra de specialisti. Cand ai dubii in ce priveste compatibilitatea unei piese ori atunci cand nu descalcesti itele vreunei defectiuni ca sa-i poti gasi cauza si remediul, nu ezita, contacteaza-ne! Vei primi toate informatiile de care ai nevoie, ba chiar si ponturi utile legate de montaj sau mentenanta, incat sa poti adopta cele mai eficiente solutii pentru utilajul tau. Nu mai sta pe ganduri, consultanta este gratuita!

Garantie
Calitatea produselor noastre este ireprosabila. Si, ca sa te simti in deplina siguranta, te informam ca acest rulment butuc pentru tractor John Deere 5300N are o garantie de 6 luni de la data achizitiei, care acopera eventualele defecte de fabricatie. Fie vorba-ntre noi, se intampla extrem de rar astfel de situatii neplacute insa, pentru orice eventualitate, ai documentele aferente in interiorul coletului!

Livrare
Stim cat de important este sa ai cat mai rapid piesa de care ai nevoie si ne conformam! Iti vom livra acest rulment butuc tractor John Deere 5300N imediat ce plasezi comanda online sau telefonic. Il vei primi in doi timpi si trei miscari prin curier rapid. Mai ai si posibilitatea de a ridica personal coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca iti este mai comod asa.

Montaj
Montajul poate face diferenta intre performanta si esec. Ai grija sa nu dai peste cine stie ce mester de ocazie care se pricepe la stricat, nu la reparat. Rulmentul acesta se monteaza intre reductor si fuzeta si, pentru a obtine cele mai bune rezultate, ideal este sa ii inlocuiesti si perechea. De asemenea, este o ocazie perfecta pentru a reface etanseitatea ansamblului, inlocuind si simeringul de butuc. Ai nevoie de un mecanic de incredere pentru efectuarea profesionista a interventiei? Te rezolvam, in orice colt al tarii te-ai afla!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura