Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor John Deere 5100R

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5100R 5100GN
Cod produs
7UVZ3YA4-A-AT
Out Of stock
Descriere
Troncaneli si alte zgomote metalice n-au ce cauta in peisaj. Daca apar, e semn ca sunt ceva probleme ce trebuie remediate cat mai curand. Nu-ti asuma riscul functionarii cu un rulment avariat. Problema se complica daca lasi lucrurile asa. Iar solutia te asteapta chiar aici! Un rulment butuc tractor John Deere 5100R de toata isprava, capabil sa faca fata celor mai dificile conditii de exploatare. Este o piesa originala Carraro! Iti va oferi rezultate excelente pe termen lung, ca sa-ti poti lua de-o grija, concentrandu-te pe lucrarile tale. Se poate monta si pe modelul John Deere 5100RN.

Intretinerea utilajului tau este o latura importanta in activitatea ta. Daca el nu se simte in forma, nici tu nu-ti mai poti desfasura lucrarile. Ca sa nu te lase balta cand ti-e lumea mai draga, fii atent la semnalele sale, evalueaza-i periodic starea componentelor si nu amana masurile necesare. Noi suntem aici pentru a-ti veni in ajutor cand constati ca are nevoie de imbunatatiri. Suna-ne!

Rulment butuc tractor John Deere 5100R - o alegere nemaipomenita!
Fara o transmisie bine pusa la punct, functionarea utilajului tau este compromisa. Iar rulmentii sunt elemente esentiale in acest sistem, indeplinind functii atat de importante. Rulmentul de butuc transfera greutatea utilajului catre roti si inlesneste miscarea lor in fata sau in spate, inclusiv la viteze mari. Practic, el ajuta la deplasarea optima a utilajului tau. Cel pe care ti-l propunem beneficiaza de un design inovator care asigura o frecare redusa si astfel, o protectie sporita impotriva uzurii. Ba chiar si oarece economie la combustibil. Ca sa te bucuri din plin si cat mai mult timp de performantele noului rulment, asigura-te ca nu duce lipsa de lubrifiere.

Avem grija sa scapi de griji!
Orice problema tehnica aduce cu sine un bagaj consistent de neplaceri si complicatii. De multe ori poate fi de-a dreptul dificil sa identifici cauza sau remediul de care are nevoie utilajul tau. Si chiar si cand le stii, tot mai raman intrebari si alte framantari. Iar noi avem raspunsuri pentru ele! Nu-ti mai consuma neuronii, discuta cu specialistii nostri! Iti oferim un serviciu de consultanta complet gratuit! Contacteaza-ne!

Garantie
Daca-ti faci griji asupra defectelor de fabricatie pe care acest rulment butuc pentru tractor John Deere 5100R le-ar putea avea, poti rasufla usurat. Beneficiezi de garantie! Timp de 6 luni de la data achizitiei esti perfect acoperit impotriva unor astfel de situatii neplacute, pe care le vom rezolva cu celeritate. Putin probabil sa se intample, totusi. Dar, pentru orice eventualitate, ai documentele necesare in colet.

Livrare
O zi de lucru prapadita poate avea impact negativ considerabil. Stim prin ce treci si ne vom misca super rapid. Contacteaza-ne online sau telefonic sa stabilim ce si cum, iar acest rulment butuc tractor John Deere 5100R porneste imediat catre tine. Desigur, ai si posibilitatea sa il ridici personal de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca iti este la indemana.

Montaj
Ai mare grija cum faci cu montajul. Este o latura extrem de importanta pentru rezolvarea problemei. Sfatul nostru este sa te adresezi unui profesionist, care va sti ce are de bifat ca treaba sa iasa ca la carte. Spre exemplu, cel mai bine este sa inlocuiesti si perechea rulmentului in cauza si, totodata, este recomandat sa refaci etanseitatea ansamblului reductor. Simeringul de butuc responsabil cu etansarea a fost mai mult ca sigur afectat, mai bine il schimbi, sa stii una si buna. Daca nu stii la cine sa apelezi pentru o interventie tehnica de calitate, discuta cu unul dintre colegii nostri din departamentul tehnic si se gaseste imediat solutia!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura