Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor John Deere 5055E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5055E
Cod produs
B6OV02Y1-A-AT
Out Of stock
Descriere
Pentru o functionare impecabila a utilajului tau, fiecare detaliu conteaza! Cu atat mai mult componentele transmisiei a caror importanta si impact este considerabil. Tractorul tau nu poate functiona cu un rulment uzat. Iar daca vrei ca problema sa nu revina prea curand, alege unul de inalta calitate, capabil sa reziste vreme indelungata. Astfel este acest rulment butuc tractor John Deere 5055E din oferta noastra! Un produs original Carraro ce are la baza o tehnologie inovatoare si este pregatit sa faca fata celor mai intense solicitari.

La noi poti gasi toate resursele de care ai nevoie ca sa ii asiguri utilajului tau intretinerea optima, spre imbunatatirea performantelor si a randamentului sau. Nu te sfii sa iei legatura cu noi cand intampini dificultati! Specialistii nostri sunt dornici sa-ti vina in ajutor, oferindu-ti o multime de informatii de mare interes pentru tine. Suna-ne!

Rulment butuc tractor John Deere 5055E - o alegere inspirata!
Piese uzale si, in aparenta, banale, rulmentii duc greul si la propriu, si la figurat, in arhitectura masinariei tale. Acest rulment, spre exemplu, este cel care asigura transferul greutatii utilajului catre roti si, astfel permite miscarea acestora cu usurinta in fata ori in spate. Chiar si la viteze mari! Designul sau special garanteaza o frecare redusa, ceea ce inseamna un plus de protectie, dar si o economie de combustibil. Detaliile pot face diferenta!

Consultanta la un click sau un apel telefonic distanta!
Iti intelegem perfect problemele si nevoile si stim cat de mult face un sfat in momentele dificile cand defectiunile par sa te copleseasca. Nu-ti pierde rabdarea si nici speranta! Suntem alaturi de tine prin serviciul nostru de consultanta tehnica, pe care il poti accesa gratuit. Discuta cu specialistii nostri si vei vedea cat de simplu si de frumos se pot aranja lucrurile! Ei vor desface pe toate partile problema ta tehnica, identificand cele mai eficiente solutii, si iti vor furniza toate informatiile de care ai nevoie. Contacteaza-ne!

Garantie
N-ai de ce sa faci griji in privinta unor eventuale defecte de fabricatie. Sunt extrem de rare astfel de cazuri si, in plus, acest rulment butuc pentru tractor John Deere 5055E vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei, care acopera astfel de situatii neplacute. Regasesti documentele aferente in interiorul coletului!

Livrare
Intelegem perfect urgenta ta si iti vom livra acest rulment butuc tractor John Deere 5055E in doi timpi si trei miscari. Tot ce mai trebuie facut este sa ne contactezi online sau telefonic, iar noi ti-l expediem de indata. De asemenea, ai si posibilitatea de a ridica personal coletul la sediul nostru de langa Bucuresti.

Montaj
De calitatea montajului depind performantele si durata de viata ale piesei. Cu siguranta nu-ti doresti surprize neplacute, de aceea cel mai bine ar fi sa apelezi la un profesionist. Ca sa te bucuri de cele mai bune rezultate, inlocuieste si perechea rulmentului uzat, caci asa sunt rulmentii, functioneaza in pereche. Si daca tot esti la acest capitol, verifica etanseitatea ansamblului reductor si n-ar fi rau sa schimbi si simeringul de butuc, responsabil cu etansarea. Daca nu stii incotro sa apelezi pentru un montaj ca la carte, da-ne de veste!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura