Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor John Deere 3155

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 3155
Cod produs
LVQ80BD6-A-AT
Out Of stock
Descriere
De esti in cautarea unui rulment de cea mai buna calitate pentru tractorul tau, avem o veste buna pentru tine! Acest rulment butuc tractor John Deere 3155 impecabil este pregatit sa intre in actiune si sa redea eficienta sistemului de transmisie, ca sa-ti poti folosi din nou utilajul la maxima capacitate. Super rezistent si fiabil, fiind fabricat de Carraro la cele mai inalte standarde de calitate, va face fata cu brio celor mai dificile conditii de exploatare. Merita din plin increderea ta!

Sa gasesti solutia perfecta pentru a-ti insanatosi utilajul, poate fi o chestiune de noroc sau de inspiratie. Dar de cele mai multe ori de stiinta este vorba. Stim ca n-ai vreme sa te documentezi asemeni unui specialist. Consulta-i pe ai nostri si iti va fi mult mai usor sa depasesti problemele tehnice, cu rezultate durabile!

Rulment butuc tractor John Deere 3155 - o alegere nemaipomenita!
Rulmentii sunt componente esentiale in sistemul de transmisie, cu o misiune pe cat de importanta, pe atat de dificila. Ei asigura un transfer optim al greutatii utilajului catre roti, inlesnidn miscarea acestora in fata sau spate, inclusiv la viteze mari. Cand un rulment cedeaza, miscarea rotilor este ingreunata si vei constata rapid ca e ceva in neregula. Rulmentul pe care ti-l propunem are un design special, de ultima generatie, gratie caruia frecarea este diminuata. La fel si consumul de combustibil.

La produse de top, servicii pe masura!
De multe ori te poti confrunta cu situatii complexe in care cauza unei defectiuni nu este evidenta sau alteori poti avea dubii in ce priveste compatibilitatea vreunei piese. Pentru ca stim prea bine neplacerile pe care ti le poate aduce orice problema tehnica, venim in sprijinul tau cu o serie de servicii conexe, intre care cel de consultanta se bucura de o mare popularitate si de aprecierea clientilor nostri. Ii vei simti si tu utilitatea daca il incerci! Contacteaza-ne, nu te sfii! Nu vei avea costuri suplimentare, caci este un serviciu pe care ti-l oferim gratis!

Garantie
Vrem sa fii pe deplin multumit de achizitia facuta si, ca sa scapi de orice indoiala, afla ca acest rulment butuc pentru tractor John Deere 3155 este insotit de o garantie de 6 luni de la data achizitiei,  pentru eventualele defecte de fabricatie. Ai documentele necesare in interiorul coletului. Putin probabil sa ai nevoie de ele, dar never say never!

Livrare
Promptitudinea este unul dintre principiile noastre de baza! Nu vei astepta prea mult acest rulment butuc tractor John Deere 3155 de care ai atat de mare nevoie, caci ti-l expediem de indata ce plasezi comanda online sau telefonic. La fel de bine, de esti pe aproape, poti veni la sediul nostru de langa Bucuresti si il ridici personal.

Montaj
Un montaj dupa ureche poate atrage consecinte nu tocmai placute, iar piesa ar putea fi compromisa de-a binelea. Caci poti avea cea mai tare piesa de pe piata, daca montajul lasa de dorit, tot degeaba. Iti recomandam sa incredintezi interventia tehica unui profesionist care stie perfect ce are de facut. Spre exemplu, este necesara inlocuirea rulmentilor in pereche, dar totodata ar fi bine si sa refaci etanseitatea ansamblului inlocuind simeringul de butuc. Stim ca nu-i mereu la indemana gasirea unui mecanic de incredere, asadar daca ai nevoie de unul, da-ne de veste si rezolvam problema!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura