Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor John Deere 2950

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 2950
Cod produs
Q1GY5CTS-A-AT
Out Of stock
Descriere
Fara un sistem de transmisie bine pus la punct, functionarea utilajului tau este serios afectata. Chiar si sau mai ales de uzura unui rulment. O piesa banala, ai spune, dar totusi indispensabila masinariei tale. Acest rulment butuc tractor John Deere 2950 care ti-a atras atentia este o piesa de transmisie impecabila, caci este fabricat de Carraro la cele mai inalte standarde de calitate. Aduce un plus de eficienta sistemului de transmisie si ii va spori considerabil performantele.

Satisfactia clientilor nostri este foarte importanta pentru noi, iar fiecare apreciere ne motiveaza sa ne autodepasim cu fiecare zi ce trece. Descopera si tu beneficiile pe care ti le oferim! Piesele pe care ti le punem la dispozitie satisfac cele mai fine exigente, iar serviciile conexe pe care ti le oferim completeaza minunat intregul tablou. Vii cu problema si pleci cu cea mai buna solutie, adecvata nevoilor tale. Suna-ne!

Rulment butuc tractor John Deere 2950 - merita din plin increderea ta!
Componente uzuale, cunoscute din cele mai vechi timpuri, rulmentii isi gasesc aplicare considerabila in domeniul utilajelor. Sunt elemente de baza in sistemele de transmisie, ajutand componentele sa se suporte unele pe altele. De greutate este vorba, nu de toane. Rulmentul de butuc asigura transferul de greutate al utilajului catre rotile acestuia. Permite miscarea rotilor chiar si la viteze mari, inainte sau inapoi, dupa nevoi. Designul special, inovator, al rulmentului nostru iti garanteaza o frecare diminuata si o protectie sporita impotriva uzurii. Ba chiar si o economie la combustibil. Pentru a te bucura din plin si cat mai mult timp de ajutorul rulmentilor, nu neglija lubrifierea! Este esentiala pentru functionarea lor optima.

Comunicarea dezleaga problemele de la gard!
De ce sa-ti bati capul cu intrebari si dileme, cautand solutii si raspunsuri prin hatisul de informatii tehnice? Este un domeniu stufos si vast, nu-i intotdeauna usor sa identifici cauza problemei si apoi remediul potrivit. Dar noi suntem aici pentru a-ti da o mana de ajutor si iti oferim consultanta tehnica personalizata. Si, nu in ultimul rand, gratuita! Contacteaza-ne fara sfiala! Echipa noastra este si profesionista, si prietenoasa. Iti va face placere sa-ti rezolvi problemele cu ajutorul nostru! Nu mai sta pe ganduri, lucrarile se cer finalizate, iar utilajul tau cere intariri!

Garantie
Calitatea produselor noastre este garantata, iar pentru acest rulment butuc pentru tractor John Deere 2950 beneficiezi de o garantie de 6 luni de la data achizitiei, incat esti acoperit de eventualele defecte de fabricatie. Documentele necesare le regasesti in interiorul coletului. Desi nu credem ca va fi cazul sa apelezi la ele, totusi e bine sa le pastrezi, pentru orice eventualitate.

Livrare
Daca il voiai ieri, din pacate, ieri noi nu stiam ca ai nevoie de acest rulment butuc tractor John Deere 2950 din oferta noastra. Dar acum, ca am aflat, contacteaza-ne online sau telefonic sa ne spui unde sa-l trimitem! Porneste iute la drum! Iar daca ai drum prin zona noastra, poti trece pe la sediul nostru, ridici coletul si facem si cunostinta personal. Suntem in apropierea Capitalei!

Montaj
Ai idee cat de mult risti cu improvizatii sau cu un montaj impropriu? Mai bine sa nu afli! Piesa poate fi compromisa de-a dreptul, ba chiar pot aparea si alte stricaciuni in ansamblu. Cea mai inteleapta alegere este sa apelezi la un specialist pentru efectuarea montajului. Ar fi cazul sa inlocuiesti si perechea rulmentului uzat, caci asa sunt rulmentii, in pereche se monteaza si lucreaza. De asemenea, n-ar strica sa inlocuiesti si simeringul de butuc pentru a reface astfel etanseitatea ansamblului. Nu de alta, dar vrei sa-ti mearga ca pe roate, nu? Iar de ai nevoie de un contact sigur pentru montaj, trebuie doar sa ceri!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura