Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc JLG Omniquip 7028421

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
HPO93KXB-AT
Out Of stock
Descriere
Mentine-ti utilajul in forma inlocuind la timp piesele uzate si asigura-te ca alegi unele de cea mai buna calitate, care nu te vor aduce prea curand in punctul din care ai plecat. O componenta zdravana, indispensabila functionarii optime a utilajului tau, este acest rulment butuc JLG Omniquip 7028421 care ti-a atras atentia. Fiabil, super rezistent, aduce un plus de eficienta transmisiei, revigorandu-ti utilajul. Nu-ti fa griji, ramane la datorie vreme indelungata, doar este o piesa fabricata de Carraro la standarde de inalta calitate.

De-acum poti spune ca ai gasit locul potrivit pentru a-ti procura resursele necesare intretinerii utilajului tau. Te intampinam cu piese de piese, ce satisfac cele mai fine exigente, si iti oferim suport tehnic pas cu pas. Totul centrat pe nevoile tale, ca rezultatele sa fie de la foarte bune in sus. Suna-ne!

Rulment butuc JLG Omniquip 7028421 - excelenta alegere!
Desi pare o piesa destul de simpla, rulmentul de butuc este o componenta de baza a transmisiei finale si are o misiune destul de dificila in arhitectura utilajului tau. El asigura transferul de greutate al utilajului catre roti, inlesnind miscarea acestora. Designul sau inovator garanteaza o frecare redusa si, totodata, o functionare indelungata, fara probleme, daca ii oferi o lubrifiere corespunzatoare. Tototdata, te ajuta sa faci si economii la combustibil.

Nu te stresa! Solutiile sunt la un pas de tine!
Ori de cate ori intampini probleme tehnice, apeleaza cu incredere la noi si vei primi o mana de ajutor. Vom depista cauza exacta a defectiunii si vom identifica piesele necesare remedierii acesteia. Si, de ce nu, putem stabili si un plan personalizat de intretinere a utilajului tau, ca sa nu mai fii luat prin surprindere pe viitor. Specialistii nostri sunt pregatiti sa-ti impartaseasca o sumedenie de informatii extrem de utile, care te vor ajuta sa iti mentii utilajul in forma maxima. Toate acestea si multe altele fac parte din serviciul nostru de consultanta pe care ti-l oferim gratuit! Contacteaza-ne!

Garantie
Calitatea produselor noastre este garantata, n-ai de ce sa-ti faci griji! Acest rulment butuc JLG Omniquip 7028421 este insotit de un certificat de garantie valabil 6 luni de la data achizitiei, care acopera eventualele defecte de fabricatie. Extrem de probabile, totusi. Documentele necesare le regasesti in interiorul coletului.

Livrare
Intelegem perfect urgenta ta. Stim cat de mult te afecteaza o zi de lucru pierduta, de aceea iti expediem acest rulment butuc JLG Omniquip 7028421 imediat ce plasezi comanda telefonic sau online. Mai ai si posibilitatea de a ridica personal produsul de la sediul nostru de langa Capitala. Suntem bucurosi de oaspeti!

Montaj
Este foarte important ca interventia tehnica sa fie efectuata corespunzator, respectandu-se toate standardele si particularitatile. Acest rulment se monteaza intre reductor si fuzeta si ideal ar fi sa ii inlocuiesti si perechea. Tot acum ar fi indicata si refacerea etanseitatii ansamblului cu un nou simering de butuc. Ca sa te bucuri de o functionare impecabila, asigura-te ca montajul este efectuat de persoane specializate, care stiu ce au de facut. Daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, ti-i trimitem noi!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura