Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Hurlimann XM115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hurlimann XM115
Cod produs
S1N8B9IX-A-AT
Out Of stock
Descriere
De vrei ca tractorul tau sa functioneze la capacitate maxima, nu-l lasa sa se chinuie din pricina unui rulment avariat. Miscarile ingreunate il stingheresc si ii afecteaza performantele, iar tie iti afecteaza productivitatea. Iar solutia este la o aruncatura de deget si un click de tine, caci piesele de schimb au patruns in spatiul virtual si vor sa-si demonstreze calitatile. Care le are, desigur. Si acest rulment butuc tractor Hurlimann XM115 pe care ai pus ochii le are din plin, caci este un produs original Carraro. Mergi la sigur cu el si te va surprinde prin rezistenta si fiabilitatea de care da dovada!

Ai acces rapid la toate resursele si informatiile de care ai nevoie pentru a-ti mentine utilajul in forma maxima! Suna-ne! Echipa noastra de specialisti este pregatita sa-ti prezinte cele mai eficiente solutii pentru problemele tehnice pe care le intampini. Le furnizezi cateva date elementare, iar ei se pliaza pe nevoile tale. Simplu, rapid, eficient!

Rulment butuc tractor Hurlimann XM115 - calitate fara compromisuri!
De rulmenti mai toata lumea a auzit. Sunt elemente uzuale, cu o istorie ce coboara adanc in vremurile vechi, dar care isi pastreaza actualitatea si utillitatea, indiferente la trecerea timpului. In structura utilajelor, principiul lor de functionare este exploatat in sistemul de transmisie cu rezultate excelente. Rulmentul de butuc asigura transferul de greutate al utilajului catre roti, inlesnind miscarea acestora in fata sau in spate, chiar si la viteze mari. Cel pe care ti-l propunem se bucura de un design inovator care diminueaza frecarea, dar si consumul de combustibil. Cu o lubrifiere ca la carte, ii mentii eficienta si ii prelungesti considerabil durata de viata.

Ai dubii sau nelamuriri? Nu sta asa, contacteaza-ne!
Ne-am gandit la toate, cel putin asa speram. Pentru a-ti veni in ajutor, am creat un serviciu de consultanta tehnica, pe care ti-l oferim gratuit. Cand nu reusesti sa descalcesti itele vreunei defectiuni ori nu esti sigur de compatibilitatea unei piese, intreaba-ne! Iti vom oferi toate informatiile de care ai nevoie pentru a lua cele mai bune decizii. Insanatosirea utilajului tau este prioritatea noastra si nu precupetim niciun efort in a-ti acorda ajutorul de care ai nevoie. Daca iti doresti, putem stabili impreuna si un plan personalizat de intretinere pe termen lung, ca sa ai mai mult control asupra interventiilor tehnice viitoare. Contacteaza-ne! Specialistii nostri sunt deschisi intrebarilor si provocarilor!

Garantie
Nu risti nimic, pentru ca acest rulment butuc pentru tractor Hurlimann XM115 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data facturarii care acopera eventualele defecte de fabricatie. Extrem de rare, de altfel, dar pentru ca ne plac lucrurile facute ca la carte, vei regasi certificatul de garantie si factura in interiorul coletului.

Livrare
Nu-ti irosim timpul, stim cat de pretios poate fi! Acest rulment butuc tractor Hurlimann XM115 porneste spre tine de indata ce stabilim cateva aspecte. Ia legatura cu noi online sau telefonic! Vei primi piesa prin curier rapid sau, daca iti este la indemana, o poti ridica personal de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Montaj
Un montaj defectuos poate compromite atat piesa, cat si intreg ansamblul. Cum ar fi, de exemplu, ca bilele de rulment sa se raspandeasca in interiorul acestuia? Pentru a te bucura de o functionare impecabila, lasa montajul pe mainile unui profesionist experimentat. Rulmentii se inlocuiesc in pereche, asadar nu-i vorba doar de cel cu buba, ci si de perechea sa, caci in mod sigur nu sta nici el prea bine. De asemenea, ti-am recomanda o verificare de ansamblu a grupului reductor, cu accent asupra etanseitatii acestuia. Cel mai bine este sa inlocuiesti tot acum si simeringul de butuc, cel responsabil cu etansarea, astfel te asiguri ca totul va merge brici. SI de ai nevoie de un mecanic de incredere, spune-ne si rezolvam!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura