Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Ford 8360

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 8360
Cod produs
QPNX8IFU-A-AT
Out Of stock
Descriere
Zgomotele metalice suspecte nu-s a buna! Iar daca si volanul trage intr-o parte, iar rotile se misca anevoios, e clar ca este momentul sa schimbi vreun rulment sau mai multi. Iti vom oferi solutia salvatoare, caci avem o sumedenie de astfel de componente atat de importante pentru transmisia tractorului tau, si, de altfel, a oricarui utilaj. Acest rulment butuc tractor Ford 8360 este o piesa impecabila, fabricata la cele mai inalte standarde de calitate si este capabil de performante remarcabile. Ca doar nu-i de ici, de colo, este un produs original Carraro pe care te poti baza chiar si in cele mai dificile conditii.

Ca sa punem la punct toate detaliile necesare remedierii eficiente, ia legatura cu noi! Iti oferim suport tehnic personalizat si astfel vei sti ce, cum si cand sa faci pentru a te bucura de cele mai bune rezultate. Indrazneste! Echipa noastra de specialisti este prietenoasa si cu utilajele, dar si cu detinatorii lor.

Rulment butuc tractor Ford 8360 - o alegere nemaipomenita!
Piese uzuale, de altfel, rulmentii sunt foarte importanti in arhitectura utilajului tau. Ei permit invartirea rotilor in fata sau in spate, chiar si la viteze mari, asigurand transferul de greutate al utilajului catre roti. Designul inovator al acestui rulment reduce frecarea, protejand astfel componentele. In plus, te ajuta sa faci si economie la combustibil. Iar daca ii oferi o lubrifiere corespunzatoare, si calitativ, si cantitativ, te vei bucura mai mult timp de performantele acestuia.

Esti in impas? Da-ne de veste!
Activitatea ta este plina de provocari si uneori si de obstacole, care te pot pune in incurcatura. Defectiunile, prevazute sau neprevazute, inseamna o paguba pe care in mod cert nu ti-o doresti. Si oricat de priceput ai fi intr-ale utilajelor, o parere in plus nu strica niciodata. Te putem ajuta sa previi pe cat posibil astfel de momente neplacute, prin serviciul nostru de consultanta gratuita, creat pentru a sprijini eforturile tale si a-ti oferi solutii concrete, practice si eficiente de intretinere, adecvate nevoilor utilajului tau. Fie ca vrei sa te asiguri de compatibilitatea unei piese ori sa descoperi remediul potrivit pentru o anumita problema tehnica, este simplu sa primesti raspunsurile pe care le cauti. Contacteaza-ne si discuta cu specialistii nostri!

Garantie
Comanda linistit, esti pe deplin asigurat! Acest rulment butuc pentru tractor Ford 8360 are o garantie de 6 luni de la data facturarii prin care esti acoperit de eventualele defecte de fabricatie. Putin probabile de altfel, insa vrem sa iti alungam orice indoiala. Vei regasi certificatul de garantie si factura in interiorul coletului.

Livrare
O zi de lucru pierduta genereaza pierderi si neplaceri. Stim prin ce treci si vom expedia acest rulment butuc tractor Ford 8360 catre tine cat ai bate din palme. Mai intai, insa, contacteaza-ne online sau telefonic, sa stim unde. Sau poti veni si tu sa il ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere.

Montaj
Rulmentul acesta se monteaza intre reductor si fuzeta, si iti recomandam sa incredintezi interventia unui profesionist cu experienta, pentru a obtine cele mai bune rezultate. Ideal ar fi sa inlocuiesti si perechea celui uzat si, pentru ca tot esti la capitolul asta, etanseitatea ansamblului s-ar cere refacuta prin inlocuirea simeringului de butuc. Ai nevoie de un mecanic de incredere? Da-ne de veste si ti-l trimitem!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura