Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Case 1494

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 1494
Cod produs
9NQLRDMZ-AT
Out Of stock
Descriere
Sa manevrezi un tractor nu-i de ici de colo, iar cel mai fericit esti cand totul iti merge ca pe roate. Dar cand apar probleme, ca acum, este firesc sa fii ingrijorat. Doar ca ai ajuns la noi si poti uita de griji. Avem pentru tine cele mai eficiente remedii ale problemelor tehnice cu care te confrunti - piese de schimb una si una, alese pe spranceana, pentru ca utilajul tau sa functioneze in parametri optimi din nou. Acest rulment butuc tractor Case 1494 iti ofera atat de mult cu atat de putin. Este extrem de rezistent si fiabil, alegerea ideala atunci cand esti nevoit sa inlocuiesti rulmentii. Nu uita de lubrifiere si ai sa vezi ce frumos si bine pot merge lucrurile.

Iti stam la dispozitie cand ai nevoie de ajutor cu utilajele tale. Suna-ne si primesti recomandari utile pentru intretinerea acestora, ca sa te poti bucura mult timp de performantele lor. Fara pauze neprevazute, fara cheltuieli inutile. Simplu, rapid si eficient! Cu un apel telefonic rezolvi atat de multe.
Rulment butuc tractor Case 1494 - calitate superioara pentru performanta tractorului tau!

Chiar daca nu pare mare piesa, acest rulment butuc tractor Case 1494 are un rol foarte important in arhitectura masinariei tale, caci el asigura transferul de greutate al acestuia catre roti. Designul sau inovator iti garanteaza o frecare redusa si, totodata, o functionare indelungata, fara probleme, daca-i asiguri o lubrifiere corespunzatoare. De asemenea, te ajuta sa faci si economii la combustibil.
Nu-ti fa griji, pentru acest rulment butuc tractor Case 1494 ai o garantie de 6 luni in caz de defecte de fabricatie. Sunt foarte rare astfel de cazuri, dar, pentru orice eventualitate, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului.

Promptitudinea este lege pentru noi, de aceea iti livram acest rulment butuc tractor Case 1494 super rapid - in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau cere o oferta online. Poti veni si direct la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti pe aproape.

Rulmentul acesta se monteaza intre reductor si fuzeta. Ideal ar fi sa inlocuiesti si perechea sa, ca sa fii sigur de reusita. Si, mai ales, iti recomandam sa lasi montajul pe seama unor profesionisti. Nu de alta, dar un montaj necorespunzator poate compromite atat piesa, cat si intreg ansamblul. Cum ar fi, de exemplu, ca bilele de rulment sa se raspandeasca in interiorul acestuia? N-ai vrea sa stii. Este de dorit sa refaci si etanseitatea ansamblului, inlocuind simeringul de butuc. Astfel, vei avea rezultatele dorite. Iar daca ai nevoie de ajutor in privinta montajului, iti putem trimite noi o echipa mobila care sa te scoata din impas, simplu si rapid.

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura