Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Caterpillar 386-0189

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 386-0189 3861089
Cod produs
54VG1F8Z-A-RA
Out Of stock
Descriere
In cazul in care ai fost descurajat de puterea utilajului tau si stii ca trebuie sa faci o schimbare, ai ajuns in locul potrivit. Instalatia de alimentare probabil are nevoie de o piesa ca aceasta: pompa de alimentare Caterpillar 386-0189.

Cu un pic de research, vei vedea ca aceasta piesa este una dintre cele mai bine cotate de acest gen, are review-uri excelente, iar muncitorii si constructorii o recomanda masiv printre cele preferate de ei.

Replica de inalta calitate, a fost lucrata cu atentie intr-un studio tehnic de pe teritoriul Europei si este facuta sa reziste extrem de mult, facand fata socurilor foarte puternice. Compatibila cu numeroase modele, are aici un pret foarte profitabil pentru tine si afacerea ta.
Cu o piesa rezistenta si o rutina de intretinere, utilajul nu ar trebui sa ramana niciodata imobilizat, exact ceea ce ne dorim pentru tine, pentru o activitate neintrerupta si foarte productiva.

Una dintre pasiunile noastre este sa facem lucruri de calitate si sa punem spre vanzare piese cat mai versatile si insotite de un certificat de garantie. Pompa de alimentare Caterpillar 386-0189 are o garantie de 12 luni, asa ca o poti comanda cu incredere.
Nu uita ca atentia ta pentru intretinerea utilajului este cel putin la fel de importanta ca durabilitatea pieselor achizitionate. Practic, tu poti interveni cu diverse trucuri pentru a lungi sanatatea motorului si pentru a ajuta utilajul tau sa fie cea mai buna varianta a lui.

Piesele noastre se comanda direct de pe site sau telefonic si sunt livrate repede, in aproximativ 24 de ore, oriunde te afli.
Poti opta si pentru a ridica personal coletul, din sediul nostru.
Daca esti imobilizat si nu stii ce sa faci pentru a pune din nou in functiune motorul utilajului tau, cere ajutorul agentilor nostri. Partenerii nostri din diferite zone ale tarii pot ajunge la fata locului, pentru a-ti asigura suportul tehnic de care ai nevoie.

Pompa de combustibil este o piesa uzuala, de un trafic intens prin depozitul nostru, insa montajul ei se face exclusiv de catre un profesionist cu experienta.
Daca ai nevoie de suport, nu ezita sa ne suni. Punem la dispozitia ta toare variantele cunoscute de noi si te orientam catre ateliere de specialitate de incredere.

Nu uita ca, daca ai cumparat de la noi, primesti gratuit un serviciu de mentenanta a utilajului tau. Agentii nostri te invata ce trebuie sa faci pentru a te bucura de un motor puternic, mai mult timp.

Specificatii tehnice: Debit: 140 litri/ora

Codul produsului: 54VG1F8Z-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura