Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare buldoexcavator Caterpillar 434F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 434F2
Cod produs
8ASG34YO-A-RA
Out Of stock
Descriere
Daca te-ai hotarat sa cumperi pompa de alimentare Caterpillar 434F2, ei bine ai facut o alegere extrem de inspirata. Aceasta pompa de combustibil a capatat o mare popularitate in randul muncitorilor si se dovedeste a fi prietena cu instalatia de alimentare, ajutand la intretinerea ei un timp mai indelungat.

Pompa electrica de alimentare buldoexcavator Caterpillar 434F2 este o piesa care a fost lucrata cu atentie si prezinta cele mai importante caracteristici pentru acest gen: este extrem de rezistenta la socuri puternice, este usor de montat, are un design modern si special si este foarte fiabila, compatibila pe multe modele de utilaje.

Pompa de combustibil se gaseste pe stocul nostru oricand si este in topul celor mai cumparate piese din depozit.

Majoritatea pieselor noastre detin un certificat de garantie. Pompa de alimentare Caterpillar 434F2 are o garantie de 12 luni, pentru defectele din fabrica, asa ca poti sa o cumperi cu incredere.
Termenul de garantie al piesei este extrem de important insa, pe langa calitatea ei din fabrica, tu poti mentine o buna functionare a ei in instalatie. Intretinerea utilajului nu este doar o poveste frumoasa, ci pare sa fie un capitol foarte interesant din viata muncitorului, actiune ce iti va aduce numai rezultate pozitive.

Daca vrei sa afli cativa pasi de urmat pentru intretinerea temeinica a pieselor tale, vorbeste cu agentii nostri chiar acum, iar ei vor raspunde cu drag intrebarilor tale.

Produsul se poate comanda foarte repede - direct din site sau telefonic. Se livreaza in aproximativ 24 de ore, peste tot in tara, printr-un serviciu de curierat.
Coletul se poate ridica si personal, de la sediul nostru. Daca alegi sa ne vizitezi, vei cunoaste o parte dintre agentii nostri si vei putea sa le pui intrebari despre utilaj.

Daca esti imobilizat pe teren, trebuie doar sa ne ceri ajutorul. Noi putem trimite un profesionist care sa te scoata din aceasta situatie neplacuta. Partenerii nostri din diverse colturi ale tarii vor raspunde imediat cerintelor noastre de a te intampina.

Treaba cu montajul poate fi perfecta daca apelezi la un service auto sau poate deveni o aventura sau un esec, daca alegi sa improvizezi.
Montajul unei pompe de combustibil este extrem de important. Cu cat mai corect este montajul piesei tale, cu atat mai mult va rezista in instalatie. Practic, cu un minim de efort si de investitie, vei fi fericitul posesor al unui utilaj puternic mai multa vreme.

Toti clientii nostri beneficiaza de un serviciu de mentenanta gratuit, asa ca daca ti se pare ca motorul tau inca mai are secrete fata de tine, ar fi momentul sa cauti putina inspiratie de la angajatii nostri. Ei te vor ajuta sa afli ce ai de facut pentru intretinerea utilajului pe termen lung.

Specificatii tehnice: Debit: 140 litri/ora

         Asigura un debit de 140 litri/ora

         Este fabricata in UE

         Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura