Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Caterpillar TH360B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Activezi in Agricultura sau Constructii si cauti cea mai buna varianta pentru utilajele tale? Ei bine, ai invatat ca una dintre cele mai bune metode de longevitate ale pieselor de rezistenta este sa le intretii corespunzator.

Pompa electrica de alimentare Caterpillar TH360B este, cu siguranta, una dintre acele piese din palmares, de care ai nevoie cel putin o data in viata utilajului.
Atat de fiabila si rezistenta, cu un design proaspat, pompa electrica de alimentare Caterpillar TH360B a primit pana acum numeroase recomandari. Are review-uri excelente si, nu in ultimul rand, se comporta extrem de profitabil daca esti proprietarul unei afaceri.

Asa cum se intampla cu un produs de calitate, aceasta pompa de combustibil detine o garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectele din fabrica.
Insa, ai aflat, cu siguranta, ca daca esti preocupat de ingrijirea corespunzatoare a utilajului tau, acesta isi insuseste avantajul de a fi foarte profitabil, iar balanta se inclina foarte mult in favoarea ta.

Daca nu stii cum sa faci asta, nu trebuie decat sa ne ceri ajutorul. O echipa intreaga sta la dispozitia ta si este instruita sa iti ofere toate informatiile de care ai nevoie.

Noi livram in toata tara, in aproximativ 24 de ore de la comanda, cu plata ramburs. Atunci cand te hotarasti sa comanzi, o poti face telefonic, sau direct din site-ul nostru. De asemenea, ai optiunea de a ridica personal coletul tau, din sediul nostru. Numai bine, vizita la depozit iti ofera sansa de a te intalni cu agentii nostri, pregatiti sa raspunda intrebarilor tale.

Daca utilajul tau a ramas imobilizat pe teren, ei bine aceasta reprezinta o situatie deosebita, asa ca suntem la dispozitia ta cu orice ai avea nevoie. De exemplu, un inginer mecanic ar putea veni, la cererea noastra, in intampinarea acestei neplaceri. ACN Piese Utilaje colaboreaza cu profesionisti, pe o raza destul de extinsa. Ai incredere ca iti vom trimite ajutorul oriunde te afli in acel moment.

Specificatii tehnice
Debit: 140 litri/ora
Trimite mesaj
Din Gura in Gura