Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Caterpillar 2999265

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Daca te gandesti sa achizitionezi pompa de alimentare Caterpillar 2999265, afla ca ai facut o alegere foarte inspirata. Aceasta piesa este perfecta pentru instalatia utilajului tau, fiind extrem de fiabila.

Rezistenta si inedita, poate suporta socuri extreme, fiind o investite pe termen lung in procesul de buna intretinere a motorulu.

Pompa de alimentare Caterpillar 2999265 se regaeste chiar acum pe stocul nostru si poate fi cumparata foarte usor, oricand si transportata oriunde.

Pentru a-ti oferi incredere si a fi acoperit in cazul defectiunilor din fabrica, pompa electrica de alimentare Caterpillar 2999265 are o garantie de 12 luni.

Pentru a evita cat mai mult uzura pieselor utilajului tau, te rugam sa apelezi la serviciul nostru de mentenanta, care este gratuit pentru tine.

Orice client beneficiaza de ajutorul nostru, agentii nostri fiind disponibil sa raspunda intrebarilor de orice fel. Am fi bucurosi sa stim ca ajutorul nostru a fost unul complet, asa ca nu lasa lucrurile nerezolvate. Ceea ce ne bucura cel mai tare este un client multumit.

Piesele noastre se comanda direct din site, sau telefonic.
In site vei regasi butonull “Cerere Oferta”, de unde vei putea primi o oferta personalizata, potrivita exact defectiunii de care sufera utilajul tau.

Dupa ce stabilim pretul, putem trimite coletul, in aproximativ 24 de ore, in orice oras din tara, cu plata ramburs.
De asemenea, poti veni sa ridici si sa achiti coletul exact din sediul nostrum. Ar fi oricum o incantare sa intalnesti agentii nostri, carora le poti cere cate detalii doresti despre piesa comandata.

Pe cat de necesara este o pompa de combustibil sanatoasa, pe atat de important este sa fie montata corect. Daca nu stii ce sa faci, sau unde sa te duci, ai curaj si cere-ne ajutorul. Noi promitem sa raspundem cu drag, oricare ar fi nevoia ta. Avem numerosi parteneri mecanici ce pot veni chiar acolo unde este imobilizat utilajul tau.

Serviciul nostru gratuit de mentenanta este conceput special pentru tine, asa ca profita cat de mult poti pentru o mai buna intretinere a motorului. Cu cat mai mult utilajul tau isi va face treaba, cu atat mai mult timp si mai multi bani vei catiga.

Specificatii tehnice
Debit: 140 litri/ora
Trimite mesaj
Din Gura in Gura