Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare JCB 334/D8880

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 334/D8880
Cod produs
QYT47POX-A-RA
Out Of stock
Descriere
Macar o data in viata motorul tau se confrunta cu probleme de alimentare si ajungi sa cauti recomandari bune precum pompa electrica de alimentare JCB 334/D8880.

Esti posesorul chibzuit al unui utilaj agricol (sau al mai multora) si te preocupa sanatatea motorului tau? Probabil ai aflat deja cat de important este sa iti desfasori activitatea fara intreruperi, castigand astfel mai multi bani si, evident, timp.

Cu review-uri excelente si un pret foarte avantajos, pompa de alimentare JCB 334/D8880 este o piesa foarte rezistenta, o replica impecabila si foarte fiabila, intrucat se potriveste unui numar foarte mare de utilaje. Fiind o alegere foarte inspirata, iti faci treaba cu ea, investind astfel in sanatatea indelungata a utilajului.
Daca vrei sa afli mai multe, suna-ne! Aici primesti consultanta tehnica gratuita de fiecare data!

Cumparand pompa de alimentare JCB 334/D8880 primesti o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte din fabrica.
Daca vrei sa afli ce trebuie sa faci pentru a intretine in stare cat mai buna utilajul tau, vorbeste cu noi! Avem o echipa numeroasa, dispusa oricand sa raspunda intrebarilor tale si sa iti ofere variantele de care ai nevoie cu adevarat.

Vrei sa cumperi aceasta pompa electrica de alimentare noua? Poti face asta direct din site-ul nostru sau o poti rezerva telefonic. Cere agentilor nostri o oferta personalizata, potrivita motorului tau. Noi vom trimite piesa prin curier, in orice zona a tarii. Sau ne poti vizita la sediul nostru, pentru a o ridica personal.

Nu uita ca, indiferent de modificarile pe care le aduci utilajului tau, cea mai buna solutie este sa apelezi la profesionisti. Noi recomandam clientilor nostri sa evite improvizatiile de orice fel, pentru a merge la sigur. Investitia pe care o faci este pe termen lung, deci, merita.
Daca nu stii unde sa te duci, noi te putem ajuta. Partenerii nostri activi te pot scoate din situatii neplacute.

Specificatii tehnice

• Asigura un debit de 140 litri/ora
• Este fabricata in UE
• Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura