Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet pentru tractor Valtra 1280

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra 1280
Cod produs
KA6NVWTR-C-AC
Out Of stock
Descriere
Acest cap de bara complet Valtra 1280 este una dintre piesele originale Carraro pe care le poti cumpara din depozitul nostru.
Calitatea productiei Carraro pe care ti-o propunem te va ajuta sa faci diferenta atunci cand alegi piese de schimb pentru utilaj.
Inlocuind piesele defecte cu piese originale, contribui la o reparatie de durata si la o exploatare eficienta si in siguranta a utilajului.

Ai nevoie si de alte piese pentru utilajele tale? Ai intocmit un necesar tehnic? Perfect! Vorbeste cu noi, pentru ca te putem ajuta cu piesele de care ai nevoie.

Cap de bara complet Valtra 1280 - o piesa de schimb pe care o aducem in depozitul nostru pentru utilajele tale!
Atunci cand esti in situatia de a inlocui aceasta piesa, produsul nostru este o alegere optima pentru utilajul tau. Piesa de schimb este foarte rezistenta la uzura si socuri, iar articulatiile sferice sunt de calitate superioara. Produsul este realizat dintr-un metal tratat, ceea ce ii confera o rezistenta mare impotriva factorilor externi si a uzurii.

Aceasta are rolul de a conecta cilindrul de directie cu fuzeta, pentru a efectua miscarea de virare a rotilor. Impuritatile ce pot patrunde prin zona avariata a mansonului de cauciuc pot uza articulatia sferica. Uzura poate ajunge si la capatul de bara sau articulatiile bieletei.

Pentru o reparatie de durata, recomandam schimbarea capetelor de bara in pereche - dreapta si stanga - simultan.

Cu ajutorul nostru, identificarea pieselor de schimb necesare devine un lucru usor de facut!
Daca ai citit documente, ai vazut schite si inca nu poti spune care este piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie, vorbeste cu noi!

Colegii nostri de la departamentul de Identificari iti dau o mana de ajutor cand vine vorba de a identifica o piesa de schimb. Consultanta lor este gratuita!

Ce sa faci?! Ii contactezi, le spui ce nu stii, dar le spui si ce stii despre utilajul tau - de exemplu: modelul utilajului, seria etc. - iar ei iti ofera suport pentru a identifica piesa de schimb de care acesta are nevoie.

Vorbeste cu noi, pentru ca pentru tine, am reusit sa transformam momentul identificarii pieselor de schimb intr-unul… simplu si usor!

Cap de bara complet pentru tractor Valtra 1280 are o garantie de 1 an pentru defectele din fabricatie.
Certificatul de garantie il vei gasi in colet, alaturi de factura.

Sa stii ca noi ne miscam in pas alergator pentru o livrare cat mai rapida a produselor! Iti trimitem produsul de care ai nevoie in 24 de ore, oriunde in tara, acolo unde esti tu.

Contacteaza-ne la numerele de telefon pe care le avem afisate pe site sau completeaza o cerere on-line! Daca doresti, poti veni si ridica comanda, personal de la depozitul nostru. Orice modalitate alegi, noi suntem aici!

Un montaj corect al pieselor de schimb le prelungeste durata de utilizare. Nu improviza si solicita asistenta specialistilor din ateliere pentru un montaj efectuat corect!

Daca nu cunosti specialisti, ne poti contacta cu incredere. Avem mecanici colaboratori care remediaza sigur si rapid orice defectiune, la punctul de lucru al utilajului. Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe. Contacteaza-ne pentru detalii!

Specificatii tehnice

Capul de bara este format din:

-bieleta de directie (210 mm)
-piulita de reglaj
-capatul de bara (260 mm).
Toate componentele sunt noi, originale Carraro.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura