Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet pentru tractor Claas Atles 915

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Atles 915
Cod produs
JHO0XEUC-C-AC
Out Of stock
Descriere
A alege piese de schimb de calitate este extrem de important! De ce? Pentru ca exista piese de schimb noi, rezistente - asa cum este si acest cap de bara complet Claas Atles 915 Iar aceste piese sustin ritmul dinamic al activitatii tale! Alegandu-le, utilajele tale vor transforma in realitate toate proiectele din activitatea ta! Atunci cand vrei ca ritmul acesta sa fie pastrat, calitatea productiei Carraro te ajuta sa faci diferenta.

In depozitul nostru, gasesti de fiecare data piese de schimb de calitate pentru utilajele tale. Pentru a te sustine in activitate, oferta noastra de piese de schimb este din ce in ce mai mare, la fel ca si echipa noastra! Te invitam sa ne contactezi si sa ne ceri detalii.

Cap de bara complet Claas Atles 915 - o piesa de schimb de cea mai buna calitate!
Pentru a beneficia de o rezistenta sporita impotriva factorilor externi si a uzurii, piesa pe care ti-o prezentam este conceputa dintr-un metal tratat, fiind o piesa originala Carraro. Aceasta piesa de schimb conecteaza cilindrul de directie cu fuzeta, pentru a efectua miscarea de virare a rotilor. Impuritatile ce pot patrunde prin zona avariata a mansonului de cauciuc pot uza articulatia sferica. De asemenea, capatul de bara sau articulatiile bieletei pot fi afectate de uzura.

In situatia in care inlocuiesti aceasta piesa, produsul pe care ti-l prezentam se va dovedi alegerea ideala pentru utilajul tau. Are o rezistenta crescuta la uzura si socuri, iar articulatiile sferice sunt de calitate superioara. Pentru o reparatie de durata, recomandam schimbarea capetelor de bara in pereche - dreapta si stanga - simultan.

Nu stii sa identifici care este piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie? Adreseaza-ne intrebarile tale si noi iti raspundem!
Inainte de a plasa comanda, in situatia in care nu esti sigur daca aceasta este piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie, contacteaza-i pe colegii nostri de la departamentul de Identificari. Le transmiti cateva informatii despre utilajul tau, iar ei iti ofera suport pentru a identifica in mod corect piesa de schimb.

Sa stii ca daca este necesar, au si schite pe care ti le pun la dispozitie!

Si, da, da, da! Acest serviciu de consultanta este gratuit! Contacteaza-ne cu incredere.

Pentru acest cap de bara complet pentru tractor Claas Atles 915 garantia este de 1 an de zile.
Certificatul de garantie care te va asigura ca un eventual defect din fabricatie va fi remediata il vei gasi in colet, alaturi de factura.

Suntem mereu rapizi pentru tine! Astfel, produsul de care ai nevoie ti-l trimitem in 24 de ore, oriunde in tara.
Contacteaza-ne la numerele de telefon afisate pe site sau completeaza o cerere!

Nu iti doresti montaje indoielnice pentru piesele de schimb achizitionate. Astfel de montaje vor afecta durata de utilizare a piesei si functionarea optima a utilajului tau.
Solicita asistenta specialistilor din ateliere pentru un montaj corect.
Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune, la punctul de lucru al utilajului.

Specificatii tehnice

-Capatul de bara 260mm
-Bieleta 210mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura