Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

ACN Piese Utilaje

0725975414, 0722674373

Pompa electrica de alimentare pentru excavator Hitachi ZX400

Hitachi ZX400
Model:
Hitachi ZX400
Out of stock
Telefon:
0725975414
 

Detalii produs

Pentru orice vehicul, pompa de combustibil are aceeasi importanta precum are un vas sanguin in corpul unui om. Asa cum vasul duce sangele catre inima, pompa de alimentare duce combustibilul de la rezervor la pompa de injectie. Din pozitia unui magazin de piese de schimb pentru utilaje, suntem responsabili sa importam cele mai bune solutii pentru momentul actual. Una dintre ele este pompa electrica de alimentare pentru excavator Hitachi ZX400.

Aceasta pompa de alimentare este creata in Europa si indeplineste toate criteriile necesare pentru o buna dispersare a combustibilului si o functionare la putere optima pentru excavatorul tau. Pompa electrica de alimentare Hitachi ZX400 este in mod permanent pe stocul nostru, la un pret foarte avantajos.

Cauti o pompa de motorina pentru alt utilaj? Ia legatura cu noi daca nu gasesti produsul pe care il doresti in catalogul nostru online. Nu uita ca oferim si consultanta tehnica fara absolut niciun cost. Contactandu-ne prin apel telefonic, ai posibilitatea sa primesti toata documentarea necesara, ca sa investesti inteligent.

Ai garantie la aceasta componenta 1 an, perioada in care inlocuim produsul daca ceva nu este in regula. Atentie, un certificat de garantie nu inseamna neglijarea procedurilor de mentenanta. Fiecare piesa are nevoie de un grad mai mic sau mare de intretinere, iar o pompa de alimentare cere schimbarea periodica a filtrelor de combustibil si a lichidelor, inclusiv a uleiurilor.

Livram pompa electrica de alimentare Hitachi ZX400 in orice regiune din tara intr-un timp scurt. De obicei, un produs ajunge la client in aproximativ 24 de ore. Metoda de plata este ramburs. Livrarea se face in urma unei comenzi efectuate prin telefon sau online. Preluarea produsului din depozit este de asemenea o varianta. Pentru asta, ne poti vizita in orice zi lucratoare la sediul de la iesirea din Bucuresti, in comuna Jilava.

Oferim oricand asistenta tehnica la instalarea acestei piese. Nu trebuie sa plimbi excavatorul pana la noi pentru ca vom trimite un mecanic la tine. Echipa noastra tehnica de colaboratori este specializata in lucrul cu utilaje din cele mai diverse. Atunci cand e necesar, cream un service mobil si venim catre tine cu o oferta personalizata.

Specificatii tehnice:

• Tensiune: 24V.

Cod produs: Q2OC9X51-G.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: ACN Piese Utilaje
Persoana de contact: Nita Alexandru
Adresa: Sos. Giurgiului nr. 288A
Localitate: Com. Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0725975414
Telefon mobil: 0722674373

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi