Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap planetara Carraro 046246

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
P1REW2VN-M-IA
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de piese de calitate? Avem mii, asa ca regasesti acum in oferta noastra si acest cap planetara Carraro 046246 la un pret avantajos. Produsul este original Carraro si se poate comanda imediat direct pe site-ul firmei sau telefonic. Furca de planetara reprezinta partea mai scurta a ansamblului planetar, capatul ce transmite cuplul in pinioanele satelitare. Componenta asigura transmisia de putere intre crucea de planetara si transmisia finala. Capatul danturat se monteaza intre pinioanele satelitare. Oricand ai nevoie si de oriunde, poti plasa fara griji o comanda.

In vederea functionarii corespunzatoare a produsului, recomandam si verificarea altor piese din transmisie si, daca e cazul, inlocuirea crucii de planetara si a pinioanelor, daca si acestea sunt deteriorate. Spune-ne de ce ai nevoie si vei primi o oferta personalizata! Pentru alte detalii despre piese sau serviciile oferite de firma noastra, poti lua legatura cu unul dintre angajatii firmei. Vei beneficia de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza din oferta noastra.

Cap planetara Carraro 046246 - calitate superioara si rezistenta crescuta la uzura!

Acest cap planetara este o piesa vitala a utilajului, care face parte din sistemul de transmisie. Are rolul de a transmite forta si energia cinetica de la motor catre roti. Ea este practic un ax cardanic cu doua articulatii la capete. Axul central este reprezentat de o bucata din otel, care cupleaza cele doua extremitati si ajuta la miscarea rotilor, la trecerea peste denivelari si la intoarcerea volanului.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Cap planetara Carraro 046246 are garantie 6 luni din momentul achizitionarii. Insa un montaj corect te scuteste de incidente.

Poti comanda acum acest cap planetara Carraro 046246 si produsul va ajunge in localitatea ta in cel mai scurt timp, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Pentru a ridica personal produsul comandat, te asteptam la sediul firmei, in apropiere de Bucuresti.

Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica. Iti putem pune la dispozitie, la cerere, personal calificat pe intreg teritoriul tarii. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune, la punctul de lucru al utilajului. Pentru detalii despre acest serviciu sau o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Lungime ax: 158mm
Diametru parte dintata: 46.5mm
Diametru la intrarea in fuzeta: 48mm
Prinderea de homocinetica se realizeaza cu o cruce de planetara cu diametrul pastilei de 30mm si o distanta intre sigurante de 81mm
Dantura formata din 13 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura