Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare cilindru compactor Caterpillar PF-300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar PF-300
Cod produs
MWZTL2SI-MI
Out Of stock
Descriere
Daca vei alege sa te folosesti de serviciile si produsele noastre vei deveni, cu siguranta, unul dintre clientii nostri multumiti si vei reveni de fiecare data la noi. Astazi iti recomandam pompa de alimentare pentru pompa alimentare Caterpillar PF-300 de foarte buna calitate din depozitul nostru! E o pompa cu membrana, mecanica, Fiind produsa in Europa, poti miza pe calitatea acestei componente, deoarece a fost creata intocmai dupa toate criteriile celei originale, pentru a asigura acelasi randament. Este compatibila si cu modelul Caterpillar PF-300B. Detaliile tehnice sunt diverse si pot sa te lase confuz. Consultantii nostri sunt aici pentru a-ti elimina orice neclaritate. Formeaza oricare dintre numerele afisate si da-ne cateva date tehnice sau chiar ne poti trimite pe WhatsApp o poza cu utilajul tau. Acest serviciu este oferit gratuit clientilor nostri - nu presupune nici un fel de cost suplimentar. Iti punem la dispozitie service-uri mobile peste tot in Romania, asa ca nu ezita sa ne contactezi pentru a stabili o depanare, revizie sau un montaj.
Pompa alimentare Caterpillar PF-300 este o infuzie de energie pentru motorul tau!
Sa ne imaginam ca motorul tau incepe sa porneasca greu, ca scoate zgomote stranii, ca  acceleratia merge greu sau ca ramai in “pana prostului” desi abia ai alimentat. Toate astea sunt semne ca pompa de alimentare cu combustibil functioneaza cu intreruperi sau chiar a cedat, pentru ca ea trimite combustibilul din rezervor catre motor. Intreaba un mester sau pe unul dintre consultantii nostri, dar mai mult ca sigur ai nevoie de o pompa noua!
Suntem aici oricand ai nevoie! Intreaba-ne, consultanta e gratis!
Ai ramas in pana in tara nimanui? Utilajul tau se indaratniceste sa stea? Suna si intreaba-i pe consultantii nostri, le dai cateva detalii si ei iti depisteaza defectiunea si iti recomanda piesa, te indruma in tot procesul de reparatie!
Ai asigurarea ca timp de 1 an, daca apar defecte de fabricatie pompa de alimentare pentru cilindru compactor Caterpillar PF-300  va fi imediat schimbata cu una noua. Certificatul de garantie si factura vor veni in colet.
Poti veni astazi sa iei pompa alimentare Caterpillar PF-300  din depozit, este pe stoc! Daca nu esti in drum, ea va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore oriunde in tara!
Pompa de alimentare este inima motorului tau, ai vazut ce se intampla daca cedeaza! Asigura-te ca utilajul tau va functiona ca la inceput prin montajul profesionist al pieselor de calitate! Iti putem face legatura cu unul dintre partenerii nostri cu atelier mobil, trebuie doar sa ne suni!

Specificatii tehnice

• Pompa mecanica cu membrana are prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
• Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
• Lungimea tijei este de 35 mm
• Admisia si iesirea sunt de ’, cu filet pas normal.
• Pentru o  etansare perfecta, este livrata impreuna cu garnitura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura