Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator Caterpillar 307

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 307
Out Of stock
Descriere
Piesele de proasta calitate fac ca utilajul tau sa se defecteze constant. Scapi de grija reparatiilor achizitionand pompa de alimentare pentru excavator Caterpillar 307 pentru mult timp de acum incolo!

Aceasta componenta este ideala daca nu doresti ca bugetul tau redus sa compromita in vreun fel calitatea produselor cumparate. Alcatuita din materiale solide, te poti increde in productia europeana a acestei pompe.

Alege aceasta pompa de alimentare Caterpillar 307 si primesti si garnitura dintre aceasta si blocul motor.

Clientii nostri beneficiaza de consultanta gratuita asa ca pune mana pe telefon si contacteaza-ne acum pentru a-ti solutiona orice intrebare de natura tehnica.

Producatorii care au fabricat pompa de alimentare Caterpillar 307 ii ofera un an garantie de la data facturarii.

Daca vei comanda de pe site-ul nostru sau prin intermediul telefonului, componentele alese de tine vor ajunge la adresa la care le-ai solicitat a doua zi lucratoare. Nu trebuie sa le platesti decat atunci cand le primesti. Poti veni in comuna Jilava (la iesirea din Bucuresti), unde firma noastra isi are sediul, pentru a ridica personal piesele.

Nu trebuie sa ai nici grija montajului, deoarece ACN Piese Utilaje are solutia perfecta pentru tine! Daca vei contacta departamentul nostru tehnic, vei primi mai multe detalii despre echipele de mecanici cu care noi colaboram si care se pot deplasa la punctul de lucru al utilajului tau, pentru a-ti oferi asistenta de care ai nevoie pentru a asambla pompa de alimentare Caterpillar 307, dar si pentru a-ti solutiona alte probleme pe care le-ai intampinat.

Specificatii tehnice:
• Pompa mecanica cu membrana are prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
• Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
• Lungimea tijei este de 35 mm
• Admisia si iesirea sunt de ’, cu filet pas normal

Cod produs: TVQ73UXA-B
Trimite mesaj
Din Gura in Gura