Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte fata buldoexcavator Fermec 650

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 650
Cod produs
GC4DX36L-IA
Out Of stock
Descriere
Alege acest rulment grup conic fata Fermec 650 din oferta noastra si vei fi multumit! Acest exceptional rulment grup conic pentru buldoexcavator nu te va dezamagi pe indelungata sa exploatare. Asta pentru ca este perfect original Carraro. Fiind fabricat in Japonia din materiale deosebit de rezistente, nu vor aparea probleme pe parcurs. Comanda-l chiar acum cu incredere, deoarece te va face sa uiti de necesitatea de a il schimba! Oferindu-i utilajului tau numai piese de calitate inalta, te vei bucura de o perfecta functionare a acestuia.

Monteaza intotdeauna rulmentii in pereche, deoarece astfel vei asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. De asemenea, odata cu inlocuirea rulmentilor, este nevoie si de schimbarea simeringului. El asigura etansarea puntii din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Nu stii cat de potrivita pentru utilajul tau este piesa prezentata? Ai nevoie de mai multe informatii? Contacteaza-ne si te ajutam gratuit!

Rulment grup conic fata Fermec 650 - adevarata calitate!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Acest rulment grup conic punte fata pentru buldoexcavator Fermec 650 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livram acest rulment grup conic fata Fermec 650 (pereche) prin intermediul serviciilor de curierat rapid, care ajung in toate zonele tarii, in cel mai scurt timp posibil. Ai avantajul de a putea verifica piesele inaintea platii, asigurandu-te astfel ca starea lor in urma transportului a ramas intacta. O alta varianta este sa vii pana la sediul nostru, de unde poti ridica personal piesele. In cazul acesta, te asteptam!

In privinta montajului, afla ca noi colaboram cu numerosi specialisti din tara, pentru a iti oferi suportul de care ai nevoie rapid si sigur. Iti oferim personal de calitate pentru orice posibila problema intampinata la utilajul tau. Rulmentul achizitionat si perechea lui vor fi montati cu ajutorul unei prese mecanice, pentru a preveni deformarea lor, asa cum se intampla in cazul loviturilor de ciocan. Afla mai multe detalii sunandu-ne chiar acum!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura