Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa sweeper Johnston 610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Johnston 610
Cod produs
AB7LUHCR-E-BT
Out Of stock
Descriere
Un motor dotat cu cele mai bune componente va functiona ca nou. De aceea, ACN Piese Utilaje comercializeaza o selectie vasta de piese de schimb, la cele mai bune preturi de pe piata. Alaturi de noi, masinaria ta va da un randament considerabil, iar tu iti vei putea duce munca la bun sfarsit - fara sa sacrifici bani sau timp. Daca incerci sa gasesti o piesa de calitate la un pret atractiv ai nimerit in locul potrivit! Aceasta garnitura de chiuloasa Johnston 610 este un articol fabricat in Polonia ce tine locul modelului original cu mare succes.

Poate asigura un randament ridicat motorului, dand dovada de rezistenta si asigurand siguranta in exploatare de-a lungul timpului, deoarece este fabricata din materiale de calitate superioara. Pretul ei este foarte avantajos, fiind alegerea optima pentru utilajul tau, exceptand piesa originala.

Cere acum oferta pentru garnitura de chiuloasa Johnston 610!
Ca sa o montezi maine pe utilajul tau, plaseaza azi o comanda. Direct pe site, completand formularul, sau cu un apel la numerele de telefon afisate. Gasirea solutiei potrivite pentru problema ta este pasiunea noastra. Astfel, orice detinator de utilaje care se afla in impas, se poate baza pe noi.

Asistenta telefonica profesionista - fara costuri, fara nelamuriri
Suna-ne daca mai ai intrebari sau doresti sa comanzi, deoarece consilierii nostri tehnici sunt la dispozitia ta. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea produselor pentru utilajul tau!
Mecanic sa te ajute ai?

Garnitura de chiuloasa Johnston 610 comandata poate fi ridicata in aceeasi zi, direct de la noi. Te asteptam cu coletul pregatit.

Daca nu esti prin apropiere de Bucuresti, trimitem noi componenta catre tine, acolo unde ai nevoie de ea. Timpul de livrare va fi minim, iar tu vei avea posibilitatea sa verifici ce ai primit, inainte de a face plata ramburs.

Incercam sa acoperim toate serviciile necesare sustinerii activitatii tale, prin colaborari cu mecanici experimentati din diferite regiuni.
Daca vrei sa ai un montaj de calitate si nu numai, pentru ca efectueaza o gama foarte diversa de interventii tehnice, ii vei putea solicita pentru remedierea oricaror defectiuni aparute la echipamentul tau.

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Garnitura de chiuloasa din imagini este construita pe un schelet metalic incarcat cu clingherit si are insertii siliconice in relief.
Asigura o etansare optima si un montaj usor de realizat, fara a achizitiona alte materiale.

Ca sa verifici daca se potriveste utilajului tau, apeleaza la unul dintre consultantii nostri tehnici.

Codul produsului: AB7LUHCR-E-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura