Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa excavator Volvo EW160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo EW160
Cod produs
GK109UFT-E-BT
Out Of stock
Descriere
Daca trebuie sa inlocuiesti garnitura de chiuloasa, alege o componenta de calitate, pentru ca randamentul motorului este foarte important. Garnitura de chiuloasa Volvo EW160 pe care ti-o propunem este un astfel de produs de calitate, fiind fabricata in Polonia, la standarde inalte. Materialele folosite de producator si rezistenta acestora iti vor asigura o durata extinsa de exploatare, in bune conditii si in siguranta. Alte atuuri ale componentei sunt pretul foarte bun si livrarea imediata, direct de pe stoc!

Ai incercat, in zadar, sa eviti reparatiile cu orice cost? Din nefericire, munca grea ii poate afecta si pe cei mai buni. Degradarea excesiva iti poate da batai de cap pe termen lung, asa ca sfatul nostru este sa nu mai stai pe ganduri! Ce castigi daca alegi sa colaborezi cu noi? Vei comanda o componenta de calitate superioara la un pret de invidiat. Dupa plasarea comenzii, garnitura iti va fi livrata a doua zi lucratoare. Economisesti timp si bani. Perfect, nu?

Garnitura de chiuloasa Volvo EW160 este produsul pe care poti conta la nevoie
Ai avut experiente neplacute cu reparatiile in trecut? Ei bine, nu mai e cazul sa ai dubii. Daca ai ajuns pe site-ul nostru, inseamna ca vrei calitate si profesionalism. Norocul tau este ca la ACN Piese Utilaje vei gasi o echipa de profesionisti, gata sa te ajute la fiecare pas, precum si un depozit foarte bine aprovizionat! Navigheaza pe site-ul nostru ca sa te convingi - aici nu facem compromisuri. Este placerea noastra sa iti oferim piese fiabile la cele mai bune preturi.

Alegerea corecta este la un apel distanta!
Daca alegi sa profiti de oferta noastra, plasezi o comanda foarte simplu, telefonic sau direct pe site. Nu vei face o alegere nepotrivita, intrucat iti oferim mereu consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor de care ai nevoie. Trebuie sa stii ca avem si o echipa de mecanici, priceputa si dornica sa te ajute sa ai un utilaj bine intretinut. Intreaba despre ea!

Poti comanda acum garnitura de chiuloasa excavator Volvo EW160 si produsul va ajunge in localitatea ta in cel mai scurt timp, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs.

Pentru a ridica personal produsul comandat, te asteptam la sediul firmei, in apropiere de Bucuresti.

Asteptam apelurile tale pentru detalii suplimentare, dar si daca ai nevoie de ajutor la montaj sau utilajul tau necesita reparatii complexe. Ne-am format o echipa de mecanici experimentati, cu scopul de a interveni rapid, fara a fi necesara deplasarea intr-un service.
Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe. Majoritatea la punctul tau de lucru.
Intereseaza-te de ea pentru ca nu costa nimic sa afli cum poti economisi timp si bani!

Specificatii tehnice

Garnitura de chiuloasa din imagini este construita pe un schelet metalic incarcat cu clingherit si are insertii siliconice in relief.
Asigura o etansare optima si un montaj usor de realizat, fara a achizitiona alte materiale. Ca sa verifici daca se potriveste utilajului tau, apeleaza la unul dintre consultantii nostri tehnici.

Codul produsului: GK109UFT-E-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura