Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa excavator Volvo EC150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo EC150
Cod produs
VKNQR2E3-E-BT
Out Of stock
Descriere
Excavatorul este un vehicul rezistent si versatil. Bineinteles, asta il face de nelipsit pe santier sau in domeniul constructiilor. De aceea este important ca el sa functioneze in parametrii optimi. Pentru asta, va trebui sa il echipezi cu cele mai bune componente. Intamplarea face ca ele sa fie disponibile tocmai pe site-ul nostru! Cateva clickuri prin catalogul nostru virtual ar trebui sa te convinga imediat de acest fapt. Alege piesa necesara de la noi, pentru ca oferim piese de calitate si le comercializam in avantajul tau. Garnitura de chiuloasa Volvo EC150 din oferta noastra este un astfel de produs, european, pe care il recomandam cu incredere.

Caracteristicile sale avantajoase contribuie la o exploatare de lunga durata, la capacitate maxima. Iar etansarea foarte buna asigurata se regaseste in randamentul ridicat al motorului.

Garnitura de chiuloasa Volvo EC150 poate fi a ta maine!
Intuim deja ce iti trece prin minte. Ce te-ar convinge sa achizitionezi aceasta piesa? Tocmai faptul ca noi ti-o comercializam la un pret avantajos - tot ce ai tu de facut este sa ceri oferta! Asa, vei obtine componenta de o calitate superioara la cel mai bun pret. Si inca nu ai aflat cea mai buna parte. Fiecare piesa comandata de la noi vine insotita de un suport tehnic exemplar, fara costuri! Echipa ACN Piese Utilaje este la un apel distanta. Ai nelamuriri? Noi venim cu raspunsurile corecte - dar si cu piesa potrivita!

Cere oferta si primesti de un pret excelent
Daca doresti sa comanzi, e foarte simplu. Direct pe site-ul nostru sau telefonic. Vei primi componenta comandata in cel mai scurt timp, pentru ca avem un stoc permanent aprovizionat, atat pentru aceasta, cat si pentru multe alte piese de care ai putea avea nevoie. Insotim oferta de piese de schimb de calitate cu servicii tehnice, dedicate si adaptate nevoilor pe care le ai in acest moment!
Iti asiguram gratuit consultanta tehnica si beneficiezi de oferte personalizate si solutii complete din partea noastra!

Garnitura de chiuloasa excavator Volvo EC150 poate fi ridicata in aceeasi zi in care ai plasat comanda, direct de la noi. Daca nu esti prin Bucuresti, va ajunge componenta la tine, in cel mai scurt timp. Da-ne doar datele locatiei unde o astepti si vei plati rambursul dupa ce ajunge coletul la tine.

Daca vrei ajutor la montajul pieselor noi, trebuie sa stii ca dispunem de personal specializat pe intreg teritoriul tarii.
In plus, pentru o remediere rapida si sigura a problemelor mecanice ale utilajului tau, una dintre echipele noastre mobile iti sta la dispozitie.
Mecanicii nostri colaboratori din apropierea ta se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul si pot monta corect componentele de care ai nevoie.
Foloseste cu incredere acest serviciu! Poti apela la ei pentru reparatii complexe, montarea pieselor noi sau pentru reviziile periodice.
Nu ezita si cere detalii unuia dintre consultantii tehnici ai firmei!

Specificatii tehnice

Garnitura de chiuloasa din oferta este construita pe un schelet metalic incarcat cu clingherit si are si insertii siliconice in relief.
Va asigura o etansare optima, iar montajul este usor de realizat, fara achizitia altor materiale. Ca sa verifici daca se potriveste utilajului tau, apeleaza la unul dintre consultantii nostri tehnici.

Codul produsului: VKNQR2E3-E-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura