Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Fuzeta pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B110
Cod produs
QVW0PUBC-G-IA
Out Of stock
Descriere
Fuzeta este acea componenta care permite virajul utilajului tau. Este o piesa construita in mod suficient de robust incat sa nu cedeze prea usor. Totusi, defectarea unei fuzete nu e imposibila. Atunci cand treci prin aceasta situatie, arunca o privire in catalogul nostru. Printre diferite tipuri de fuzete, gasesti fuzeta buldoexcavator Fiat Kobelco B110 originala, creata de Carraro. Este o piesa de calitate superioara care va restabili buna functionare a echipamentului tau.

Daca nu stii exact ce tip de fuzeta se potriveste utilajului tau, suna la unul dintre numerele de telefon afisate sau foloseste WhatsApp-ul si trimite-ne fotografii cu numarul de identificare al utilajului tau, alaturi de intrebarile tale. Vom gasi rapid solutia potrivita. De asemenea, ai in vedere ca atunci cand cumperi de la noi primesti gratuit consultanta tehnica. Atunci cand bucsele si pivotii sunt afectate de trecerea timpului si de o exploatare intensa a utilajului, achizitioneaza unele noi pentru montarea fuzetei. De asemenea, nu uita sa gresezi pivotii la frecventa sugerata in manualul de utilizare al buldoexcavatorului.

Fuzeta buldoexcavator Fiat Kobelco B110 - rezistenta, robusta, de calitate si originala!

Sunt cazuri in care fuzeta a fost indoita din cauza gropilor sau in urma unui impact mai puternic. Aici, recomandarea noastra este sa o inlocuiesti, fiind o piesa esentiala care este greu de indreptat sau sudat! Fuzeta nu poate fi reparata. Fuzetele au functii multiple. In primul rand, ele sunt responsabile de transmiterea directiei de miscare, impreuna cu conexiunile si bratele transversale. In al doilea rand, fuzetele stabilizeaza rotile de care sunt conectate.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la noi!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Ai sase luni garantie la fuzeta pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B110 incepand cu data facturarii. Te rugam sa pastrezi toate documentele care insotesc produsul!

Procedura prin care poti avea fuzeta buldoexcavator Fiat Kobelco B110 din imagini este simpla. Plasezi o comanda la telefon sau ceri o oferta pe site. Lucram cu cele mai bune firme de curierat rapid, astfel ca ai piesa la adresa specificata in decurs de o zi lucratoare. Nu platesti nimic inainte de primire. Poti alege si varianta in care te deplasezi catre sediul nostru, de unde ridici produsul oricand doresti dupa comanda.

Economiseste bani si timp atunci cand ai de reparat ceva la buldoexcavator. Apeleaza la un service mobil care efectueaza toate reparatiile la punctul de lucru al utilajului. Suna la departamentul nostru tehnic pentru a afla mai multe informatii in acest sens. De asemenea, daca ai nevoie de asistenta la montarea fuzetei, un mecanic cu care colaboram te poate ajuta rapid.

Specificatii tehnice

Inainte de montare, consulta fisa tehnica, iar dupa aceea, verifica daca grupul reductor este etansat corect. Pentru asta trebuie sa te uiti la integritatea simeringului de planetara din interiorul fuzetei si a simeringului mare din dreptul rulmentilor de butuc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura