Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru combina New Holland CX8090

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland CX8090
Cod produs
4YL0MH9X-G-IA
Out Of stock
Descriere
Rolul pompei de apa este sa asigure prin circulatia lichidului de racire o temperatura optima pentru functionarea motorului. Pentru combina agricola, aportul acesteia in ansamblu este cu adevarat important, avand in vedere ca utilajul opereaza in cele mai calduroase momente din an, pe regiuni extinse. Cand ai nevoie de o astfel de componenta, iti oferim pompa de apa New Holland CX8090 la un pret foarte bun. Elementele de baza ale acestei componente au fost produse in Italia, sub indrumarea specialistilor care implementeaza cele mai inalte standarde de calitate.

Combina ta are nevoie de multa atentie pentru a face fata perioadei solicitante din vara. Iti recomandam sa o inspectezi cu atentie inainte sa pleci cu ea la treaba. Nu e placut sa te lase balta fix in mijlocul campului in vreo zi torida in care curg apele de pe tine. Este mai bine sa previi astfel de situatii decat sa ai toata activitatea data peste cap. Sunt munci care se fac contracronometru si nu lasa neprevazutul sa te copleseasca! Apeleaza la serviciile noastre si toate iti vor merge struna!

Pompa de apa New Holland CX8090 - urmeaza recomandarea specialistilor!

Utilajul tau are nevoie de o pompa de apa care sa-si indeplineasca pe deplin functia. Stii care este rolul ei? Pompa de apa face parte din categoria pieselor de motor, ea este cea care protejeaza blocul motor de efectele temperaturilor extreme. Sa tii minte sfatul urmator: asigura-te ca folosesti un antigel de calitate, el va ajuta pompa sa functioneze mai mult timp. Piesa va fi livrata impreuna cu o-ring-ul cu care se etanseaza corpul pompei de apa si blocul motor.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Pompa de apa pentru combina New Holland CX8090 are garantie! Certificatul de garantie expira dupa 12 luni si este conditionat de instalarea corecta a pompei de apa. Poti realiza un montaj excelent daca te ghidezi dupa instructiunile pe care ti le livram.

Comanda pompa de apa New Holland CX8090 oricand prin telefon sau online si, in aproximativ o zi lucratoare, vei avea pompa de apa la destinatie, independent de zona in care te afli. Vei achita produsul doar atunci cand ajunge in mainile tale. Altfel, poti veni sa iei pachetul din depozitul nostru. Ne gasesti la 10 minute de Bucuresti. Ce e de retinut e ca atunci cand optezi pentru ridicarea personala a produsului, il poti avea chiar in ziua in care l-ai comandat.

Departamentul nostru tehnic intervine garantat pentru orice tip de reparatie. Avem posibilitatea de a trimite urgent un atelier mobil acolo unde se afla combina agricola.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura